Vloggerul Alexandru Bălan riscă închisoarea, după ce a instigat la violență sexuală împotriva minorelor! Câți ani poate sta după gratii

 

După ce a postat pe canalul de YouTube un videoclip în care instiga la agresiune și hărțuire sexuală contra minorelor, Alexandru Bălan riscă ani grei de închisoare. Cuvintele sale a revoltat mii de internauți, printre care și foarte multe persoane publice.

Alexnadru Bălan ar putea plăti cu libertatea, după ce a postat un clip pe canalul său de YouTube în care a încurajat la violarea minorelor, mai ales a celor care se îmbracă provocator.Eu, dacă nu eram în nicio relație de 5 ani, credeți-mă că profitam de toate copilele de 14 și 15 ani.” a spus vloggerul.

După ce autoritățile s-au autosesizat, a fost deschisă o anchetă, iar Colo - nume cunoscut în online, ar putea risca 12 ani de închisoare, în urma faptei pe care a comis-o, fără să conștientizeze riscurile la care s-a supus.

Și-a cerut scuze

Abia după ce pe fir a intervenit și Poliția, Alexandru Bălan a filmat un clip în care își cere scuze. Și chiar dacă peste 850. 000 de urmăritori au ascultat mesajul său de instigare la viol, Colo spune că totul a fost înțeles greșit de public, iar el a făcut doar o simplă glumă. Mai mult decât atât, vloggerul le-a povestit abonaților săi că tot conținutul vlog-ului său este exagerat de dragul audienței.

„Dacă stau acum să gândesc la rece chestia asta, a fost o glumă extraordinar de proastă, recunosc lucrul ăsta şi vreau să vă spun că îmi pare rău. Acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani, îmi cer scuze în mod oficial pentru că videoclipul meu a deranjat”, a spus Alexandru Bălan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest