Vorba multă... încurcă circulația! Cum a reușit Mircea Lucescu să-i enerveze la culme pe șoferii din Capitală/ VIDEO PAPARAZZI

 
+4 click pentru
galerie

Vorba multă nu doar că e sărăcia omului, ci poate fi și un motiv serios de nervi! Iar șoferii din Capitală care l-au întâlnit pe Mircea Lucescu știu cel mai bine asta! Din cauza poftei de taclale, marele antrenor a reușit sa încurce bine de tot circulația din București! 

Știm cu toții că Mircea Lucescu este mereu ocupat și are foarte multe treburi serioase de rezolvat. Și cum este un mare antrenor, nu iese niciodată neînsoțit, iar asta o dovedesc și imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro.

Mircea Lucescu a pornit la drum să își rezolve câteva treburi. Una dintre ele a fost la un birou notarial unde nu a ajuns singur, ci însoțit de șoferul său. Astfel că de data aceasta, marele antrenor a fost pasager în propriul bolid de lux.

Odată ajuns la destinație, atutorismul a oprit pe mijlocul drumului și a ocupat una dintre benzi și asta nu este tot. Șoferul s-a dat jos din mașină după care a mai schimbat câteva vorbe cu antrenorul care se afla, în continuare, în interorul mașinii.

În tot acest timp, mașina era parcată pe două benzi, lucru care le-a cam dat mari bătăi de cap celorlalți participanți în trafic care au fost nevoiți să ocolească bijuteria pe patru roți.

La scurt timp, șoferul s-a urcat la volanul altui autoturism parcat în fața biroului notarial. Pe locul de parcare eliberat și-a făcut loc bolidul de lux al lui Mircea Lucescu. După ce și-a rezolvat treburile, antrenorul a ajuns bine la mașină.

Mircea Lucescu s-a urcat, din nou, pe scaunul din dreapta al bolidului său de lux și a luat-o din loc. Chiar dacă alți bărbați de vârsta lui ar prefera să stea liniștiți, celebrul antrenor este foarte activ și se ocupă în detaliu de afacerile de familie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest