Vrei să dăruiești o floare nemuritoare? Iată 5 avantaje ale trandafirilor criogenați! 

 
+2 click pentru
galerie

Probabil simți și tu că uneori, timpul nu îți mai ajunge. Ai vrea să păstrezi pentru totdeauna emoția unui moment și să ai un lucru care să îți amintească de felul în care te-ai simțit atunci, ori de câte ori îl vei privi. Din fericire, acum este posibil, cu ajutorul florilor nemuritoare. Mai exact, este vorba despre trandafiri criogenati. Aceștia sunt relativi noi în România (doar de câțiva ani se regăsesc în florării) însă cu siguranță au cucerit inimile persoanelor care i-au primit deja! În continuare, îți vom prezenta câteva dintre avantajele acestor trandafiri și motivele pentru care i-ai putea dărui. Sperăm să te convingă, deoarece sunt flori speciale, care merită toată atenția ta! 

Se păstrează ca noi timp de aproape un sfert de secol 

Oricât de greu de crezut ar fi, trandafirii criogenați pot fi păstrați ca noi timp de 25 de ani. Dacă îți place să păstrezi flori presate ori uscate, probabil știi că acestea ajung să se degradeze foarte tare după doi sau trei ani (rareori le poți păstra cinci ani) și nici nu poate fi vorba despre prospețime. În schimb, trandafirii criogenați pot fi păstrați în aceeași stare în care au fost culeși timp de aproape un sfert de secol: culori vibrante, prospețime, frumusețe ireală. Nu-i așa că este greu de crezut? Din fericire, este adevărul! 

Îî poți transporta cu încredere chiar și pe distanțe foarte mari 

Dacă urmează să te muți în alt oraș sau poate chiar într-o altă țară, nu va trebui să îți faci griji în privința trandafirilor criogenați: aceștia vor rezista foarte bine pe timpul transportului. Singurele condiții sunt următoarele: ferește-i de lumina puternică a soarelui, de umiditate și împachetează-i bine, astfel încât ambalajele să nu se desfacă din greșeală. 

Nu au nevoie de îngrijire (apă, pământ schimbat)

Dacă de obicei nu îți place să îngrijești plante și flori deoarece nu te pricepi sau nu ai timpul și răbdarea necesară, cu trandafirii criogenați nu va trebui să ai astfel de griji. Nu ai nevoie de îngrijiri speciale. Singurele aspecte de care va trebui să ții cont sunt următoarele: nu uda trandafirii, nu îi sterge cu servețele sau lavete umede, nu îi ține direct în raze solare. Dacă s-a depus praf pe ei, îi poți curăța foarte ușor cu o pensulă delicată, cum sunt cele pentru machiaj.

Nu trebuie să îți faci griji că ar putea cădea petalele

Când o floare începe să se ofilească, nu își pierde doar frumusețea, ci și petalele. Știm că nu este nimic mai enervant decât să vezi petalele florilor cum cad. Din fericire, trandafirii criogenați își vor păstra petalele timp de zeci de ani. 

Emoții garantate de câte ori îi vei privi

Știm că și tu zâmbești larg ori de câte ori vezi florile primite în dar de la o persoană dragă. Dar cum ar fi să le vezi în fiecare zi, timp de 25 de ani? Nu-i așa că ai avea emoții? Trandafirii criogenați pot reprezenta o dovadă clară de iubire și pot înfrumuseța viața cuiva ani la rând. 

Sperăm că te-am convins să dăruiești un trandafir criogenat ori de câte ori ai ocazia! 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest