Willie Garson, actorul din „Sex and the City”, a murit. Mesajul sfâșietor al fiului său

 

Willie Garson, actorul din „Sex and the City', a murit. Este vestea ce a „lovit' ca un trăsnet întreaga lume a filmului. Marele artist s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani, însă nu a fost dezvăluită până acum cauza decesului. Iată ce mesaj sfâșietor a transmis fiul său, anunțând moartea fulgerătoare a starului!

Willie Garson, actorul din „Sex and the City', a murit. Astfel, din păcate, lumea filmului este din nou în doliu. Starul internațional este plâns acum de milioane de fani din întreaga țară, dar mai ales de apropiații săi. A fost iubit atât de familie, cât și de colegi. I-a uimit pe toți cu talentul său, dar și cu umorul aparte, fiind mereu cu zâmbetul pe buze.

Vestea cutremurătoare a morții lui Willie Garson a fost anunțată chiar de către fiul lui. Bărbatul nu a dezvăluit motivul. A postat însă un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare prin care și-a exprimat toată iubirea pe care i-a purtat-o părintelui său, conform BBC.

Fiul regretatului actor Willie Garson a mărturisit că-l iubește enorm de mult, deși, din nefericire, nu se mai află printre noi. A transmis că se bucură că actorul a reușit să-i împărtășească toate aventurile lui și că a avut multe realizări până la 57 de de ani.

„Te iubesc atât de mult, tată. Odihnește-te în pace și mă bucur atât de mult că ai reușit să-mi împărtășești toate aventurile și ai reușit să realizezi atât de mult', a scris fiul lui Willie Garson, miercuri, pe Instagram.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest