Xenia Deli, una dintre cele mai norocoase românce! S-a căsătorit cu un miliardar şi acum duce o viaţă de lux! VIDEO

 

Xenia Deli este una dintre cele mai apreciate femei de pe instagram! Cu sute de mii de urmăritori, supermodelul face furori cu pozele pe care le postează pe reţeaua socială. Chiar dacă a născut, în urmă cu un an, Xenia arată demenţial şi nu ratează nicio ocazie de a se poza super sexy, spre deliciul admiratorilor săi.

Xenia Deli a dat lovitura! Căsătorită cu un influent om de afaceri, supermodelul nu duce lipsă de nimic. Așa că, are tot timpul din lume pentru a se focusa pe întreţinerea fizicului său. Şi nu doar atât. Supermodelul se împarte cu succes între modelling şi sport, astfel încât alimentaţia potrivită şi orele petrecute în sala de fitness o ajută să se menţină.

Frumoasa şatenă a devenit faimoasă după ce a apărut în videoclipul lui Justin Bieber, acolo unde a jucat rolul partenerei lui. Iar de acolo totul s-a schimbat pentru aceasta. Moldoveanca şi-a găsit marea iubire: un egiptean putred de bogat, alături de care şi-a legat destinul pentru totdeauna şi cu care are un copil.

La un an după ce a dat naştere, faimosul model a tras tare la sală pentru a reveni la formele care au consacrat-o. Iar pentru că după muncă, vine şi răsplata, Xenia Deli arată mai bine ca niciodată, iar dacă nu ne credeţi, daţi play clipului de mai jos, acolo unde veți vedea câteva imagini de excepţie cu faimosul model.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest