Xonia a slăbit spectaculos! Cum arată artista acum, după ce a avut fața umflată și desfigurată/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Izolarea la domiciliu i-a priit Xoniei! Artista a slăbit spectaculos, într-o perioadă în care multe persoane au luat în greutate din cauza statului acasă! Cântăreața este de nerecunoscut, mai ales că o bună bucată de timp a avut fața umflată și desfigurată!

Xonia a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în timp ce se îndrepta spre o terasă din Capitală, în compania unei prietene. Cele două au luat masa împreună și preț de minute bune au stat la povești, semn că nu s-au mai văzut de mult. Așa cum era de așteptat, momentul trebuia să fie imortalizat, astfel că au scos telefoanele din genți și și-au făcut poze.

A slăbit spectaculos

Xonia a revenit la formele de odinioară, după ce o bucată bună de timp s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate care i-au afectat aspectul feței. Ultima apariție a artistei a închis gura răutăcioșilor care spuneau că operațiile estetice nereușite au dus la deformarea vizibilă a feței sale, în timp ce ea susținea că este doar o problemă medicală pe care speră să o rezolve cât mai repede.

„Este o problemă medicală. Sper în curând să aflu și eu despre ce e vorba. Am făcut și niște analize. Nu m-am trezit cu fața asa umflată peste noapte. E ceva care încet, încet s-a întâmplat și acum sunt și eu la fel de curioasă să aflu despre ce e vorba. Momentan n-am mai multe lucruri de spus”, a declarat Xonia acum câteva luni la Antena Stars. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest