Xonia, motivul pentru care nu este pregătită să fie mireasă! „Locuim deja împreună” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Xonia este într-o relaţie stabilă de cinci ani, cu un bărbat care o face extrem de fericită. Dar cu toate acestea, artista nu îşi doreşte să se căsătorească. Motivul l-a dezvăluit în exclusivitate pentru Antena Stars.

Xonia este de părere că nu un act sau un inel uneşte o familie. Este o femeie împlinită, care locuieşte cu iubitul ei, cu care formează un cuplu ideal şi nu îşi doreşte nimic mai mult.

"Toate lucrurile sunt mai mult decât bine. 'Te măriţi?' Încă nu. Nu ne grăbim. Dacă o facem odată să fie pentru totdeauna. E doar un act pentru mine. Locuim deja împreună, suntem o familie. Nu e inelul foarte important pentru mine. Avem 5 ani avem", a spus Xonia.

Gelozia bat-o vina!

Xonia a mărturisit că este o femeie geloasă, însă este de părere că nu trebuie să fii extrem în posesivitatea faţa de partener.

"Contează foarte mult comunicarea, încrederea, sprijinul moral, să îţi susţii partenerul în ceea ce vrea să facă în viaţă. Să ne acceptăm aşa cum suntem. 'Ce îţi place la iubitul tău?' Îmi place tot! 'Eşti geloasă?' Toţi suntem geloşi. E ok să fii geloasă până la un punct. După acel punct deja e prea mult şi strică", a mai spus Xonia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest