Zi de sărbătoare pentru Claudia Pătrăşcanu! Mezinul familiei împlineşte 3 anişori! „Copilul meu special şi delicios”

 
+3 click pentru
galerie

Claudia Pătrăşcanu este o femeie extrem de fericită! Chiar dacă a fost protagonista unor momente mai puţin plăcute, odată cu divorţul de Gabi Badălău, artista are motive imense de bucurie! Are doi copii frumoşi, iar astăzi, este ziua de naştere a celui mai mic dintre ei.

Micuţul Nicolas a împlinit trei anişori, iar cu ocazia acestui eveniment unic, Claudia Pătrăşcanu i-a scris un mesaj extrem de emoționant, pe una din reţelele sociale pe care este activă: „La mulți ani, copilul meu special și delicios!😊 Nu există dimineață să nu ne trezești cu zambetul tău de copil și faci asta de 3 ani. Vreau să aduci mereu aceste zâmbete vesele și să ai o energie nesfârşita pentru a putea cunoaște aceasta lume atât de mareee și interesanta, iar eu va voi învața lucrul cel mai greu: Sa fiți oameni!😊🙏🏻 Te iubesc, Nicolas! Te iubesc, Gabriel!❤️❤️'', este mesajul postat pe Instagram de îndrăgita artistă.

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, conflicte fără sfârşit

După ce Spynews.ro a dat, în exclusivitate, faptul că Gabi Badălău umblă cu fosta nevastă a fotbalistului Gabi Enache, Claudia Pătrăşcanu a avut o primă reacţie la dezvăluirea şocantă!

Fără să se arate prea afectată de informaţiile apărute în presă despre cel cu care se află în pragul divorţului, Claudia Pătrăşcanu a mărturisit că are destul de multe probe, legate de infidelitatea lu Gabi Bădălău, pe care le-a pus la dosarul pentru divorţ.

Mai mult decât atât, artista a dezvăluit că episodul în care soţul ei a apărut în compania altei femei nu este, nicidecum, singular, scene de genul având loc chiar şi înainte să decidă să se despartă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest