Zizik, mămică pentru prima dată! Prima imagine cu fetiţa fosta asistentei de la „Star Matinal”/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Zizik este mai fericită ca niciodată! Şi are şi de ce! Fosta asistentă de „Star Matinal” a primit în dar de Crăciun, o fetiţă sănătoasă şi frumoasă, care i-a împlinit sufletul de bucurie!

Încă de când a aflat vestea că urmează să fie mămică, Zizik a aşteptat cu nerăbdare momentul să îşi ţină copilaşul în braţe. Fosta asistentă TV a devenit mămică pentru prima oară, iar anunţul a fost făcut chiar de colegele ei de la Happy Dance. Mai mult de atât, la câteva ore după ce a dat naştere, Zizik a postat prima imagine cu fetiţa ei, pe una din reţelele sociale pe care este activă.

Fetiţa este o norocoasă! Micuţa Arianna Elena s-a născut într-o famiie care abia aştepta venirea ei şi care o iubeşte extrem de mult. Imaginea postată este absolut emoţionată, fiind imortalizat momentul în care fetiţa este ţinută cu mare grijă de iubitul Zizikăi, iar ea îl supraveghează de aproape. Ah, ce tablou!

Comentariile şi aprecierile admiratorilor nu au întârziat să apară, odată cu postarea fotografiei. Astfel încât, fosta asistentă de la matinalul de pe Antena Stars a primit urări, care mai de care mai frumoase şi mai încântătoare.

"Iubirile mele ️, Să vă trăiască 😍, 😍Să vă ofere mereu clipe de bucurie si împlinire! 🙏 👨‍👩‍👧🤱, Felicitări!!!! Sa va trăiască ️🎉, Felicitări, Zizi!", sunt câteva dintre mesajele primite de proaspăta mămică.

Cum a primit vestea că urmează să fie mămică

Zizik, pe numele real, Alexandra Negulescu a vorbit deschis despre momentul în care a aflat că va fi mămică, in cadrul emisiunii Star Matinal. Chiar dacă nu avea în plan să dea naştere unui copil, frumoasa asistentă a fost acaparată de fericire şi bucurie că va avea un moştenitor.

“Îmi doresc fată, iubitul meu băiat. Iubitul meu, când am făcut testul, am plâns amândoi, ne-am îmbrăţişat, tremurat, nu mi-a venit să cred că voi fi mama, am 32 de ani. (...) Nr-am cunoscut acum un an, el este din Germania, s-a mutat în România alături de mine", a declarat Zizikl în direct la Star Matinal. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest