Ai grijă la aventurierii online! Din culisele site-urilor de dating

 

Fenomenul de online dating prinde tot mai mare avânt. Există însă și unele capcane ale aventurilor online.

Statisticile au demonstrat că majoritatea persoanelor care au apelat la serviciile de întâlnire online, au rămas dezamăgiţi de experienţa pe care au trăit-o atunci când au stabilit o întâlnire reală. Mulţi au motivat cu faptul că, în mediul online, oamenii adoptă un comportament ideal, iar când ajung faţă în faţă, comportamentul lor diferă uneori radical.

Cine apelează la site-urile de online dating

Persoanele retrase, timide - această categorie este formată din persoane care, în faţa calculatorului, sunt foarte dezinvolte, stabilesc foarte rapid teme de discuţii, se simt confortabili în conversaţiile online, însă, odată ajunşi la o întâlnire reală, întâmpină mari probleme de comunicare. Într-un final, se vor axa doar pe discuţii online şi vor refuza întâlnirile faţă în faţă, preferând să converseze cu persoane care se află în altă zona geografică.

Aventurierii online - persoanele care caută să obţină sex uşor, vor să experimenteze cât mai mult, fără să fie nevoiţi să se implice emoţională.

Sfaturi pentru a nu pica în plasa aventurilor online

Nu e rău să ne dorim doar o aventură online, la fel cum nu e rău să ne dorim o relaţie serioasă cu o persoană pe care am cunoscut-o în mediul online, însă e bine să ne stabilim de la început ce ne dorim cu adevărat: o aventură sau o relaţie serioasă?

La fel cum nu ne dorim să fim păcăliţi de alte persoane, la fel şi noi trebuie să fim sinceri şi transparenţi cu privire la intenţiile noastre. Dacă vrem doar o aventură, cu singuranţă există persoane care au aceleaşi intenţii, iar sinceritatea ne va scuti de timp pierdut şi dezamăgiri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest