Ce se întâmplă când faci amor 7 nopți consecutiv? Confesiunile unui psihoterapeut

 
+2 click pentru
galerie

Dacă tu sau partenerul vă aflați printre cei care folosesc oboseala și somnul pentru a trece peste sex, atunci e nevoie să citești mărturisirea sinceră a unui terapeut.

Când cuplul nu mai face sex deloc sau ca în vremurile bune, cu siguranță există probleme și în relație. Sexul are rolul de a suda un cuplu, de a crea o conexiune spirituală și fizică specială. Ba mai mult, potrivit studiilor, lipa sexului îți scurtează viața!

Lisa Thomas, psihoterapeut cu experiență în terapia de cuplu, a relatat pentru site-ul psychologytoday.com cum și-a schimbat radical viața sexuală acceptând o simplă provocare.

În urmă cu un an, Lisa și soțul ei s-au aflat într-un impas și au fost la un pas de divorț. Partenerul s-a plâns că relațiile sexuale sunt rare și nesatisfacătoare, iar Lisa și-a dat seama că plăcerea ei sexuală s-a diminuat după nașterea celor doi copii. Pentru a-și salva căsnicia cei doi au decis să facă din sex o prioritate, astfel au venit cu ideea de a întreține relații sexuale 7 nopți succesiv.

Se știe că dorința sexuală ajunge la cote înalte dacă este stimulată de o activitate sexuală regulată. Astfel, cu cât faci mai mult sex cu atât libidoul crește. 

Pentru a pune în practică provocarea “7 nopți de sex” au stabilit câteva reguli clare: să se ajute reciproc la treburile casnice, să-și programeze partida de amor la o anumită oră și, cel mai important, să-și împărtășească sincer dorințele în materie de sex, punând accent în special pe preludiu.

Rezultatele s-au dovedit de-a dreptul spectaculoase! Dorința sexuală a crescut, la fel și calitatea partidelor de amor. Lisa și soțul ei au o relație mult mai apropiată, comunicarea dintre cei doi s-a îmbunătățit, atingând un nivel profund. Momentele speciale din intimitate sunt mult mai frecvente.

Tu și partenerul aveți probleme în cuplu? Cum le-ați rezolvat?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest