Alin Oprea, declarații exclusive despre divorțul de Larisa! S-au întâlnit în fața judecătorilor: „Îmi recunosc greșelile”/ VIDEO

 

Alin Oprea și Larisa au avut parte de o întâlnire de gradul zero! Cei doi s-au prezentat în fața judecătorilor, pentru a divorța, după ce au ieșit la iveală detalii de-a dreptul șocante din intimitatea mariajului! Artistul a făcut primele declarații despre situația în care se află cu mama copiilor lui, dar a oferit și detalii despre cum decurge relația cu iubita sa.

Alin Oprea și Larisa au fost protagoniștii unui scandal de proporții, odată ce s-a aflat de faptul că lucrurile nu mai funcționează deloc bine în mariajul lor. Ulterior a ieșit la iveală că cei doi nu mai formau un cuplu de ani buni, însă au preferat să păstreze aparențele pentru a nu crea un mare tam-tam mediatic.

Lucru care s-a întâmplat, în cele din urmă, odată cu detaliile despre infidelitațile Larisei, dar și cu amănuntele despre relația lui Alin Oprea cu o altă femeie în timp ce încă era căsătorit cu mama copiilor lui.

 Alin Oprea, declarații exclusive despre divorțul de Larisa!

În fața tribunalului unde s-a întâlnit cu Larisa pentru a divorța, Alin Oprea a declarat că de când a decis să se despartă de soția sa, relația cu copiii săi nu mai există deloc. Mai mult decât atât, artistul o blamează pe femeie pentru manipulare, dar pentru că deja a încercat prin toate mijloacele să ia legătura cu ei, însă fără niciun succes, a hotărât să renunțe și el să le mai câștige dragostea.

„Ei n-au vorbit cu mine, eu mi-am dorit să vorbesc întotdeauna, n-am reușit niciodată, nu mi s-a răspuns. Eu nu pot decât să le accept alegerile și să merg mai departe în felul meu. Am de gând să mă prezint și să prezint toate măsurile și toate dovezile de care dispun, să avem cu toții parte de un proces din toate punctele de vedere, să nu fie nimeni neîndreptățit, vreau ca toată lumea să plece cu sufletul pe buze. În sufletul meu procesul s-a încheiat, eu sunt divorțat de mult.”, a spus Alin Oprea, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cât despre relația cu noua iubită, Alin Oprea a mărturisit că este mai fericit ca niciodată: „A fost o ințelege comună, i-am zis că am pe altcineva, după ce am aflat de infidelitățile ei. Eu îmi recunosc relațiile, greșeliile, îmi asum! Eu azi am apărut cu iubita mea într-un frumos articol în presă, eu n-am nimic de ascuns, eu sunt un om transparent”, a mai spus Alin Oprea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest