Alin Oprea și iubita lui, Medana, atacați cibernetic de fosta soție a artistului? „Informații confidențiale folosite pentru răzbunare”/ VIDEO

 

Alin Oprea și iubita lui, Medana, au ținut primele pagini ale tabloidelor, după ce au ieșit la iveală detalii incredibile din mariajul pe care artistul l-a avut cu fosta soție, Larisa Oprea. În exclusivitate pentru Antena Stars, solistul trupei Talisman a dat de înțeles că mama copiilor săi ar fi avut o implicare în atacul cibernetic.

Alin Oprea și Medana formează unul dintre cele mai inedite cupluri din showbiz. Și spunem asta pentru că povestea lor de dragoste a început încă de pe vremea când artistul pretindea în fața lumii că este fericit alături de Larisa, soția sa.

Odată ce a ieșit la lumină adevărul despre cum se desfășoară, de fapt, căsnicia sa, Alin Oprea a dat frău dragostei pe care o simțea pentru Medana și și-au oficializat relația. Aspect care a atras după sine foarte multe critici, atât din partea apropiaților, cât și din partea admiratorilor artistului.

Recent, Alin Oprea și Medana au fost atacați cibernetic, iar artistul consideră că atacurile au fost făcute în scopul răzbunării și este de părere că cea care a stat în spatele lor este nimeni alta decât Larisa Oprea, fosta sa soție.

”Sunt profund dezamăgit să constat că pagina oficială a Formației Talisman a fost spartă de hackeri, angați, evident, de cineva care avea un interes, în acest sens. Având în vedere că și contul de Facebook al Medanei a fost atacat de două ori în mod similar, în aceeași perioadă, suspiciunile nu pot duce decât într-un singur punct pe care ni-l putem imagina cu toții. Scopul este aflarea de informații confidențiale ce ar putea fi folosite cu rea intenție și răzbunare, care văd că nu se mai oprește și nu are limite. Nu fac acuzații în mod direct, am făcut plângere la DIICOT, care, împreună cu cei de la Facebook, sunt convins că vor da de urma autorului și a celui din spatele acestui atac informatic”, a spus Alin Oprea, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest