Anamaria Prodan, dezvăluiri despre infectarea cu noul coronavirus: „Am avut o formă mai severă. Mi-a fost teamă”

 

Anamaria Prodan a trecut prin momente cumplite, după ce a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Impresara a făcut dezvăluiri despre perioada infectării și a mărturisit că au existat clipe în care i-a fost teamă pentru viața ei.

Anamaria Prodan se numără printre vedetele din showbiz-ul autohton care au contactat noul coronavirus. După ce a prezentat câteva simptome ușoare ale virusului, impresara a decis să își facă un test, care a ieșit pozitiv. Vedeta s-a autoizolat la domiciliu, departe de membrii familiei sale și a urmat cu sfințenie un tratament prescris de medicii lui Gigi Becali.

Deși a trecut doar o săptămână de când a fost confirmată cu COVID-19, Anamaria Prodan a mărturisit că se simte mai bine, însă au existat momente în care s-a temut pentru viața ei, neștiind cum vor evolua lucrurile.

„Am trecut și hopul acesta. Am făcut perfuzii cu vitamine acasă. Am urmat tratamentul pe care l-au prescris medicii lui Gigi Becali. Încă tușesc, dar am depășit momentul. Au fost momente ciudate. Nu m-am simțit bine. Au fost momente cumplite. M-au durut oasele, am avut o formă mai severă față de alți prieteni. Am stat acasă, încep să îmi recapăt și vocea, am scăpat. Am făcut analize, nu am absolut nimic”, a declarat soția lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a ținut să tragă un semnal de alarmă pentru oamenii care nu cred în existența virusului. Impresara le-a transmis că este o boală reală și trebuie luată în serios de toată lumea, pentru ca numărul victimelor să nu mai fie atât de mare pe zi ce trece.

„Oricât te păzești nu ai cum să controlezi. Cine nu crede în acest virus nu știe despre ce vorbește. Trebuie cumva să ne păzim. Cred că absolut tot mapamondul va avea acest virus, dar mă gândesc că dacă nu avem probleme de sănătate foarte mari nu ar trebui să îți fie teamă. Mi-a fost teamă mai ales când auzeam din toate părțile că într-o fracțiune de secundă totul se poate agrava și că nu poți să respiri”, a mai adăugat Anamaria Prodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest