Așa arăta Daniela Crudu înainte de operațiile estetice! Imaginile pe care le-ar vrea șterse definitiv! GALERIE FOTO

 
+5 click pentru
galerie

Daniela Crudu se numără, fără doar și poate, printre asistentele TV care au trecut, în repetate rânduri, pragul cabinetului medicului estetician! Bruneta a suferit o transformare radicală, grație intervențiilor de ordin estetic, iar imaginile din galeria foto stau drept mărturie!

Daniela Crudu este una dintre vedetele care nu s-a sfiit să viziteze cabinetele medicilor esteticieni, pentru a arăta fenomenal. Dacă la lansarea în televiziune, Cruduța era o tânără simplă, blondă, fără implanturi mamare, prezentul o arată cu totul și cu totul altfel. Față de imaginile din trecut, fosta asistentă TV acum este de nerecunoscut!

La ce operații estetice a apelat Daniela Crudu

Pentru că și-a dorit o față de Barbie, Daniela Crudu și-a operat gușa, pomeții, nasul. Iar ca tabloul să fie completat cu un bust impresionant, fosta asistentă TV a apelat și la o intervenție de augmentare a buzelor, precum și de mărire a bustului.

Pe lângă operații și intervenții, Daniela Crudu a urmat și tratamente pentru îndepărtarea cearcănelor și a pungilor de sub ochi, și-a schimba forma sprâncenelor și și-a pus și fațete dentare pentru un zâmbet perfect.

Lista modificărilor de ordin estetic pentru care a apelat la medic continuă, astfel că trebuie să adăugăm și subțierea taliei.

Așa cum era de așteptat, pentru toate intervențiile la care a apelat, Daniela Crudu a fost nevoită să scoată bani grei din buzunar, iar suma de care s-a descotorosit a fost de 25.000 de euro!  

Însă gata cu vorbăria, mai bine vă lăsăm pe voi singuri să constatați diferențele, așa că intrați în GALERIA FOTO!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest