Bianca Drăgușanu, trădată de prietenii apropiați pentru Alex Bodi! Cum au fost surprinși acasă la afacerist/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Prietenii Biancăi Drăgușanu au trecut de partea lui Alex Bodi, iar drept dovadă stau imaginile cu cei cu care blondina își petrecea timpul liber, în timp ce se aflau în casa afaceristului, la o cină plină de râsete și voie bună!

Bianca Drăgușanu a rămas singură cuc, după ce i-a declarat război lui Alex Bodi! La scurt timp după ce a scos la lumină imaginile cu fața tumefiată din cauza bătăilor încasate din partea afaceristului, de pe vremea când încă erau căsătoriți, blondina a rămas fără niciun prieten, toți amicii care odinioară îi erau aproape, mutându-se de partea milionarului.

În urmă cu puțin timp, Bianca Drăgușanu mărturisea, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, că toți prietenii ei au trădat-o pe o „șampanie” și au trecut de partea afaceristului din cauza intereselor.

„Prietenii noștri comuni m-au trădat pe o șampanie. Au trecut de partea lui și îmi făceau tot felul de manevre. Ultima maneva pe care mi-a făcut-o un om căruia i-am botezat copilul e că în luna mai eram cu el în mașină și mă certam la telefon cu fostul soț., a spus Bianca Drăgușanu, recent pentru XNS.

Vorbele blondinei au fost confirmate de ultimele imagini ale prietenilor săi care s-au pozat în casa lui Alex Bodi, la o cină plină de râsete și voie bună. În casa afaceristului s-au prezentat și Oana Zăvoranu cu soțul ei, Alex Ashraf, și chiar vedeta a recunoscut că s-a distrat pe cinste în casa milionarului, încă aflat în arest la domiciliu.

„Ca fetili la o bârfuliță...glumesc, chiar am râs în seara asta mult”, a scris Oana Zăvoranu la o fotografie alături de mai multe prietene, acasă la Alex Bodi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest