Bombă în showbiz! Jador va pleca din România: „Nici nu știu cum să zic. S-a întâmplat ceva”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Bombă în lumea mondenă românească! Jador a anunțat, cu ochii în lacrimi, că va pleca din România. Vestea a fost dată prin cadrul unui clip pe contul său de socializare!

Jador a șocat pe toată lumea cu vestea că are de gând să părăsească România. Manelistul le-a dezvăluit urmăritorilor că va pleca din țară pentru o perioadă de jumătate de an, din cauza unei probleme despre care are de gând să vorbească în detaliu pe canalul său de YouTube, acolo unde va face un vlog special.

Extrem de transparent când vine vorba de viața sa personală, Jador le-a mărturisit celor care îl urmăresc că va pleca din România, pentru o perioadă de șase luni, însă nu știe ce va face cu autoturismul pe care și l-a achiziționat de curând.

„Sincer, nici nu știu cum să vă zic. Voi lipsi o perioadă de vreo cinci, șase luni din România, deci deduceți ce o să se întâmple. Voi lipsi cinci, șase luni anul viitor. Nu știu cum să vă zic, o să fac un vlog despre asta să vă explic. Nu știu ce să fac cu mașina, trebuie să o dau. S-a întâmplat ceva... O să vă explic ce. Vă pup! Vă iubesc! Sper să nu fiți supărați. Vă iubesc!”, a spus Jador la InstaStory.

Ce calități trebuie să aibă viitoarea iubită a lui Jador

În cadrul reality-show-ului „Jador Adevărat” de pe Antena Stars, artistul a mărturisit că la brațul său ar vedea o domnișoară care a muncit din greu pentru tot ce are și nu una căreia i s-a oferit totul de-a gata.

„Mi-am dat seama că o fată cu care m-aș potrivi trebuie ori să pornească de jos ori să fie jos din punct de vedere psihic. Pentru că-n momentul în care are bani, mi-am dat seama că se crede mai presus decât altele”, a spus Jador la „Antena Stars”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest