Cine i-a vandalizat mașina lui Jador, în plină zi!. I-au aruncat ouă și făină în bolidul de lux! VIDEO

 

Mare i-a fost uimirea lui Jador când și-a găsit mașina vandalizată, în plină zi, chiar în fața locuinței sale! Bolidul său de lux a fost „pictat” cu făină și ouă și „ornată” cu hârtie igienică. Cine i-a făcut așa ceva manelistului?

Jador a trăit cel mai negru coșmar, în momentul în care a coborit din apartamentul în care locuiește și și-a găsit bolidul de lux vandalizat. Totul s-a întâmplat în timp ce prepara masa pentru prietenii săi, cu care avea planuri să plece la sală.

Cine i-a „pictat” mașina cu ouă și făină

Protagoniștii au fost nimeni alții decât prietenii pentru care Jador pregătea masa. Pentru că a sesizat că amicii săi se purtau ciudat, manelistul a intuit că i-au pregătit vreo „surpriză” neplăcută.

”Aoleu, de când voiam să scriu pe mașina asta. Să scriu ”fraier sau neața”?”, a spus unul dintre prietenii artistului care a fost și capul întregului plan.

”Vă dați seama că m-am prins că râdeți pe la spatele meu. Mă jur, că dacă ați făcut vreo glumă proastă că vă distrug”, a spus inițial artistul, înainte de a-și vedea bolidul, în cadrul emisiunii ”Jador Adevărat”.

A avut un șoc când și-a văzut mașina

Deși se aștepta să i se fi pregătit ceva din partea prietenilor, în momentul în care și-a văzut mașina vandalizată, Jador a avut un șoc. Uimit și foarte nervos de cum i-a fost “pictat” bolidul de lux, manelistul le-a promis celor doi prieteni că se va răzbuna cât de curând.

”Aoleu, voi nu vă dați seama că vă distrug! Eram sigur că faceți voi ceva prost, o să vă iau toate gagicile, vă trimit poze cu ele. Ce glume proaste aveți! Mi-ați pus și ouă...Aveți bani să faceți de astea, doamne. Mă duc și vă devastez casa. Acum să mergeți la sala pe jos, sunteți pietoni”, spunea Jador în timp ce arunca cu apă spre cei doi prieteni care i-au distrus mașina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest