La ce intervenții estetice a apelat Jador: „Vreau să îmi trăiesc viața la maxim!”

 

Jador se numără printre cei mai cunoscuți artiști de la ora actuală, din showbiz-ul autohton. Însă notorietatea lui se datorează atât talentului, cât și orelor multe de muncă. Iar pentru că stresul și oboseala au început să se vadă și pe fața lui, manelistul a decis să meargă la medicul estetician să îsi rezolve problemele.

În cadrul reality show-ului „Jador Adevărat”, l-am surprins pe artist așa cum nu credeam că o să îl vedem vreodată. Chiar daca are doar 25 de ani, Jador se confruntă cu mari probleme de ordin estetic, din cauza nopților pierdute și a oboselii acumulate.

Astfel că, dornic să înlăture orice umbră i-ar putea umbri tenul luminos, Jador s-a dus glonț la o clinică pentru a-și „trata” cearcănele și pentru a afla ce tratament ar trebui să urmeze contra căderii părului.

”N-am dormit și am cearcăne și îmi cade părul rău de tot, de asta am venit la clinică. Dimineața îmi pun mâna în cap și rămân cu părul în mână”, a spus cântărețul atunci când a intrat în clinica de înfrumusețare.

Odată ajuns pe mâinile specialiștilor, a început să se instaureze frica de ace, dar pentru a mai scăpa de emoții, Jador a început să complimenteze frumusețea angajatelor din clinică, dar fără niciun succes, pentru că ambele domnișoare i-au mărturisit că sunt luate.

”Nu mi-e frică la cearcăne, mi-e frică la intervenția de la cap. Am emoții mari! Mi-e frică rău de ac, când mi-l bagă în cap. Nu mi-e frică că mi se ia sânge. Sunt sensibil rău de tot la durere”, a mai adăugat artistul în cadrul emisiunii ”Jador Adevărat”.

După ce procedurile la nivelul scalpului și al feței au fost efectuate, specialiștii i-au spus că stilul de viață haotic și nopțile pierdute sunt cele care provoacă atât cearcănele, cât și căderea părului.

”O să mă duc repede, trăiesc 50 de ani, dar măcar îi trăiesc la maxim, cum ar fi”, a concluzionat manelistul la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest