Cum arătau sărbătorile în copilăria lui Jador: „Când am aflat că nu există Moșul...”/ VIDEO

 

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, dar a reușit să ajungă în topuri datorită muncii depuse și talentului de necontestat, fără niciun pic de ajutor financiar din partea nimănui. Cântărețul provine dintr-o familie numeroasă și fără prea multe posibilități materiale, motivul pentru care sărbătorile erau extrem de frumoase, dar sărace. Mai mult detalii despre momentele din copilărie a povestit chiar el.

În cadrul reality show-ului „Jador Adevărat” de pe Antena Stars, Jador și-a adus aminte de clipele trăite în sânul familiei, de sărbători. Manelistul a dezvăluit că faptul că provine dintr-o familie numeroasă, nu i-a permis niciodată să se plictisească iarna, ieșind cu frații lui la săniuș de fiecare dată.

Și chiar dacă memoria îi este încărcată de cele mai fericite momente pe care le-a trăit alături de familie, printre ele s-au infiltrat și unele mai puțin plăcute, precum episodul în care a aflat că nu există Moș Nicolae.

Jador a mărturisit că în momentul acela a decis să devină el Moșul pentru frații lui mai mici, pentru a le aduce, în continuare, zâmbete pe față atunci când vedeau ghetuțele pline de dulciuri și fructe.

”Moș Nicolae nu mai e cum era când eram mic, dar tot simt că trebuie să-mi dea cineva un cadou. De când am aflat că nu există Moș Nicolae, eu am devenit moșul. Ce aveam împărțeam toți acolo, că suntem mulți frați”, a spus Jador în cadrul emisiunii ”Jador Adevărat”, difuzată numai Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest