În ce oraș se mută Jador. Și-a cumpărat casa visurilor departe de Capitală: „Aici oamenii sunt cu bun simț”

 
+2 click pentru
galerie

În ciuda faptului că viața sa profesională este legată de Capitală, dat fiind că toate studiourile în care cântă sunt în București, Jador a decis că își dorește liniște, așa că și-a cumpărat casa visurilor departe de agitație.   

Jador este unul dintre cei mai apreciați și bine cotați artiști de la ora actuală. Artistul a muncit zi și noapte ca să aibă tot ce are astăzi, iar cum după muncă și răsplată, manelistul și-a cumpărat casa visurilor.

Dacă în urmă cu câțiva ani, ideea de a avea propria vilă, în care să se bucure de intimitate și de lux părea doar un vis, iată că acum, a devenit realitate. Extrem de fericit că a reușit să își depășească condiția, Jador a mărturisit în cadrul reality show-ului „Jador Adevărat” că o să își inaugureze noua locuință cu o petrecere fastuoasă cu cei mai buni prieteni.   

În ce oraș se mută Jador

Apartamentul achiziționat de Jador se află în Brașov, iar motivele pentru care a ales un alt oraș în afară de București au constat în bunătatea specifică ardelenilor și pentru liniștea orașului de munte.

”Mă mut în Brașov pentru că-mi plac oamenii. Sunt cu mai mult bun simț, sunt simpli, e altceva față de București, acolo e prea multă agitație. N-am visat în viața mea că o să am o casă așa mare. Eu am fost amărât, am dormit în pat cu toți frații mei. Îmi place totul aici, apartamentul e mișto, o să fie bârlogul meu de liniște. O să-mi chem toți prietenii la mine, la petrecere. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, mă bucur mult că o să-mi iau o casă la Brașov”, a spus artistul în cadrul emisiunii ”Jador Adevărat”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest