Jador vrea să participe la „Chefi la Cuțite”! În echipa cărui chef și-ar dori să fie/ VIDEO

 

Jador nu face furori doar în industria muzicală, ci și în bucătărie! În cadrul reality show-ului „Jador Adevărat”, manelistul a demonstrat că știe să gătească și a dezvăluit că își dorește să participe la „Chefi la Cuțite”, pentru a intra în echipa unui chef anume!

Deși atunci când a intrat în bucătărie și s-a pus să pregătească ceva de mâncare, nu părea că s-ar descurca, în cele din urmă, Jador a reușit să gătească, chiar menționând că fata care va intra în viața lui va fi o norocoasă.

”Fetelor, uitați aici un bărbat cu care puteți face casă. Căutați-mă, luați-mă de bărbat că vă fac mâncare, fac treabă bună, ce vreți voi fac. Eu sunt băiat care-și vede de treaba lui, care nu dă banii prin oraș, pe mâncare, pe prostii, mănâncă acasă mâncarea făcută de el”, a spus Jador, pentru a le convinge pe telespectatoarele emisiunii ”Jador Adevărat” să îl contacteze.

Jador vrea să participe la “Chefi la Cuțite”

Mai mult de atât, manelistul a dezvăluit că își dorește să participe la “Chefi la Cuțite” și să intre în echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu. Însă deocamdată nu are timpul necesar să exerseze și să pregătească dish-uri de excepție așa cum o fac concurenții la emisiunea culinară, așa că se mulțumește cu câteva feluri de mâncare pe care le gătește în propria bucătărie.

”O să mă duc la emisiune, la ”Chefi la cuțite”, să-i fac de mâncare lui Scălătescu. Eu nu prea am timp să fac cumpărături și nici nu prea gătesc acasă. Pentru asta trebuie să stai acasă vreo trei, patru ore și eu nu am timpul ăsta. Dar știu să gătesc, fetelor, căutați-mă! De asta îmi trebuie mie o fată în casă, ca să-mi facă de mâncare, că la asta chiar nu sunt bun”, a concluzionat celebrul manelist.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest