Când este mai indicat să faci duș: dimineața sau seara?

 

Este mai bine să facem duş dimineaţa sau seara? O întrebare pe care, cu siguranţă, ne-am pus-o mulţi dintre noi. Expertii spun că duşul făcut seara este diferit de cel de dimineaţă. E bine să ţineţi cont de câteva aspecte când faceţi alegerea.

Duşul făcut dimineaţa poate încuraja creativitatea, pentru că te relaxează, dar în acelaşi timp te şi înviorează. De asemenea, îmbunătăţeşte circulaţia, pulsul şi eliberă tensiunile musculare.

Duşurile făcute înainte de culcare îi pot ajuta pe cei cărora le este greu să adoarmă deoarece reduce nivelul de cortizol. De asemenea, duşul de seară reduce tensiunea şi stresul, fiind un mod excelent de relaxare după o zi de muncă încărcată, potrivit site-ului metro.co.uk.

Dermatologii susţin că duşurile făcute seara ajută la menţinerea pielii curate, întrucât sunt îndepărtate impurităţile şi celule moarte acumulate pe piele în timpul zilei.  Cât despre duşul de dimineaţă, ei spun că sunt potrivite mai ales pentru persoanele cu tenul gras. Alegerea ține de tine!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest