Carmen de la Sălciua are un nou iubit! Cum s-au afișat împreună/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua iubește din nou! Interpreta de muzică de petrecere l-a dat uitării definitiv pe Culiță Sterp și acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Iar drept dovadă stă ultima imagine pe care a publicat-o pe contul ei de instagram.

A trecut ceva timp de când Carmen de la Sălciua a devenit o femeie liberă și fără obligații. Chiar și așa, durerea pe care i-a cauzat-o despărțirea de fostul soț a ținut-o departe de noi relații, până acum. Artista a publicat pe contul său de socializare o imagine în care s-a afișat cu noul partener.

Deși nu i-a arătat chipul, cadrul romantic cu în care ambii țin paharele de șampanie în mână, în fața bradului, conturează evident o poveste de dragoste. Mai mult de atât, pe fotografie apare și o inimioară, astfel fiind evidențiată noua relație a artistei.

Ce spunea Carmen de la Sălciua despre un potențial iubit

Carmen de la Sălciua a tot scris mesaje pe contul său de socializare, prin care făcea scurte descrieri ale persoanei lângă care s-ar vedea fericită. Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva săptămâni, unde le-a dezvăluit fanilor cum trebuie să fie cel care ar putea-o cuceri.

”Și ar vrea să fie ținută în brațe, dar nu mult. Și să o lași în pace, dar să nu dispari. Și să fii acolo, dar nu chiar acolo. Și să fii ferm, dar nu așa. Și să fii blând, dar nu pămpălău”, a fost mesajul pe care Carmen de la Sălciua l-a postat pe pagina sa de Instagram, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest