Cătălin Scărlătescu se pregătește să devină tată? „Viața e frumoasă. Dar mi-e frică”

 

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Cătălin Scărlătescu a aruncat bomb! Juratul de la „Chefi la Cuțite” a recunoscut că este într-o relație și a oferit detalii despre povestea de dragoste în care este protagonist. Mai mult de atât, celebrul bucătar a vorbit și despre dorința de a deveni tată!

Cătălin Scărlătescu nu mai este singur! Potrivit spuselor sale, celebrul chef are de puțin timp o relație, pe care nu își dorește să o expună atât de mult. Bucătarul a mărturisit, în exclusivitate pentru Antena Stars, că deși nu este genul care să îsi expună viața amoroasă, asta nu înseamnă că nu poate avea alături o parteneră de viață.

 „Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Pentru că nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație.”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru Antena Stars.

Cătălin Scărlătescu se pregătește să devină tată?

Cât despre rolul de tătic, Cătălin Scărlătescu a recunoscut că este o poziție care îl înspăimântă de-a dreptul! Juratul de la „Chefi la Cuțite” a mărturisit că deocamdată nu se gândește să facă acest pas, însă este de părere că trebuie să existe multă înțelegere și compatibilitate între cei doi parteneri, pentru a putea deveni părinți.

„Sunt foarte relaxat. Viața e frumoasă, e fantastic așa, să nu te streseze nimic. Îmi doresc copii, dar nu poți face copii așa una două. Trebuie să ai chimie, să fiți compatibili. Să știi ce viziune are, ea să te înțeleagă. Eu la copii sunt pilaf. Nu mă pricep. La mine contract, primii doi ani să mă lase în pace că înnebunesc. Cine o vrea. Nu mă bag. Nu mă pricep. Mi-e frică.”, a mai spus Cătălin Scărlătescu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest