Cătălin Scărlătescu este într-o relație! Declarații exclusive despre domnișoara care i-a furat inima celebrului bucătar!

 

Cătălin Scărlătescu a aruncat bomba! În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, celebrul bucătar a dezvăluit că este într-o relație și a oferit câteva detalii despre domnișoara care i-a furat inima, dar și despre cum se poartă atunci când este îndrăgostit.

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți și râvniți bucătari de la noi. Cunoscut pentru numărul mare de cuceriri, „Don Juan-ul bucătăriei românești” se pare că a fost temperat de o domnișoară care i-a pus inima pe jar, după cum chiar el a declarat.

Juratul de la „Chefi la Cuțite” a ținut să precizeze că în ciuda faptului că a fost etichetat drept un cuceritor, întotdeauna a încercat să își țină relațiile amoroase departe de ochii lumii, însă lucrurile nu s-au întâmplat așa cum și-a dorit.

„Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Pentru că nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație.”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru Antena Stars.

Declarații exclusive despre noua relație a lui Cătălin Scărlătescu

Celebrul bucătar a mărturisit că relația pe care o are actualmente este destul de serioasă, dar chiar și așa, nu se consideră un „as” în relații. Mai mult de atât, Cătălin Scărlătescu a mărturisit că cea mai lungă relație a sa a fost de cinci ani, însă s-a terminat, în cele din urmă, din cauza lui.

„De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu sunt de foarte mult timp. Ce e drept, la relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Si-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îți place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată.”, a mai spus juratul de la “Chefi la Cuțite” pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest