Ce a zis Kamara de o nouă relație, după divorțul controversat de mama copilului său: „Când am făcut asta, nu a ieșit bine”/ VIDEO

 

Kamara nu a mai fost văzut în prezența niciunei reprezentante al sexului puternic, artistul focusându-se în totalitate pe rezolvarea problemelor de sănătate grave cu care se confruntă fiul lui, Leon. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, artistul a dezvăluit dacă mai este pregătit de o nouă relație în această perioadă, mai ales că divorțul de soția lui a fost unul scandalos.

Este Kamara pregătit să iubească din nou? A fost întrebarea care a stat pe buzele admiratorilor artistului pentru o bună bucată de timp, până când acesta a dat de înțeles că deocamdată prioritatea lui este să îl ajuge pe Leon să meargă ca un copil normal.

Acum, odată cu îmbunătățirea stării fiului său, lucrurile pare că s-ar fi schimbat puțin, iar Kamara a dezvăluit că își dorește o relație, însă nu vrea să se grăbească așa cum a făcut-o în trecut.

Mai mult de atât, artistul este sigur că femeia de care se va îndrăgosti îi este predestinată și că o va întâlni într-un final.

„E cum se întâmplă, nu mă gândesc prea mult. Dacă îți faci din asta un obiectiv... de fiecare dată când am făcut asta, nu a ieșit bine. Sau atunci când am fost pe scenă gândindu-mă la banii pe care îi câștig, nu mă mai concentrez.

Trăiești viața și mergi în viața ta, iar lucrurile se vor așeza. Dacă se va ivi ocazia, atunci se va întâmpla. Dar aștepta ocaziile bune și nu te arunca în orice nebunie. Întotdeauna o să fiu sincer crezând că pot inspira și alți oameni.”, a spus Kamara pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest