Ce eveniment important va avea loc în viețile Mariei Constantin și a iubitului ei: „Nu vreau lucruri extravagante”/ VIDEO

 

După multe decepții în dragoste, acum pare că Maria Constantin este mai fericită ca niciodată alături de iubitul său! Interpreta de muzică populară a dezvăluit că lucrurile merg extraordinar în noua sa relație și chiar urmează să participe la un eveniment extrem de important alături de partenerul său. Despre ce este vorba?

Maria Constantin a dezvăluit recent că a fost victima violenței domestice în mariajul cu Marcel Toader! Artista de muzică populară a mărturisit că în timpul divorțului de fostul ei soț, opinia publică a pus-o la pământ, după ce a fost atacată cu toate armele de regretatul afacerist.

”Da, a fost (n.r agresiune fizică). Simplu fapt că am spus că vreau să se termine relația noastră. Eu am fost cea care în noaptea respectivă am vrut să plec, am plecat a doua zi, am încercat să iau lucrurile cu calm, fiecare pas l-am făcut cu calm. Nu mai contam, eu nu mai existam. Asta e cel mai dureros, atunci când partenerul tău trece pe lângă tine ca și când n-ar fi, nu mai există comunicare, apreciere. Te simți în plus, am considerat că decât să fiu în plus...mai bine stau singură și cu siguranță Dumnezeu a avut grijă și a pus ceva deoparte pentru mine.”, a spus Maria Constantin la Showbiz Report.

După ce a fost protagonista unui mariaj toxic, iată că acum Maria Constantin este mai fericită ca niciodată și a mărturisit pentru Antena Stars că atât ea, cât si noul iubit se pregătesc să devină părinți spirituali!

Interpreta de muzică populară a dezvăluit că doi buni prieteni de-ai săi i-au propus ei și partenerului să le fie nași copilului pe care îl vor avea curând.

„Avem prieteni dragi care în curând ne vor fi fini. Când vor avea un bebe, noi o să fim nașii. Eu și iubirea mea vom deveni părinți spirituali, dar nu acum, când o să fie. Momentan nu avem planuri. Am discutat și faptul că ne cunoaștem de ceva și că ne-am înțeles foarte bine ne-au propus să fim nașii lor. Momentan nu a rămas însărcinată”a spus Maria Constantin.

Tot pentru Antena Stars, Maria Constantin a vorbit și despre inelul de logodnă pe care și-ar dori să îl primească și a ținut să precizeze că niciodată nu a fost fana bijuteriilor scumpe, pentru ea cele mai importante lucruri într-o relație fiind încrederea și împlinirea sufletească.

„Eu sunt mai modestă, nu sunt cu bijuterii foarte scumpe. Nu sunt o femeie care-și dorește lucruri extravagante, lucruri mari. Sunt o femeie simplă. (...) Nu asta concretizează o relație (n.r. lucrurile materiale) sau o fac mai stabilă. Cele mai importante sunt încrederea, sinceritatea și împlinirea sufletească”, a continuat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest