Cornelia Catanga, mari probleme cu greutatea! S-a îngrășat peste măsură: „Pe bază de stres că nu prea mănânc”

 

Cornelia Catanga a ajuns de nerecunoscut, din cauza pandemiei de coronavirus. Mai exact, interpreta de muzică lăutărească s-a îngrășat peste măsură în timpul stării de urgență, iar kilogramele în plus nu îi mai permit să urce nici măcar până la etajul casei în care locuiește.

Cornelia Catanga s-a îngrășat foarte mult în ultimele luni, potrivit spuselor ei. În cadrul unui interviu telefonic pentru Antena Stars, artista a dezvăluit că la începutul pandemiei de coronavirus avea 58 de kilograme, iar în prezent are 84 de kilograme.

Din cauza faptului că a pus 26 de kilograme, interpreta de muzică lăutărească a dezvăluit că are de gând să apeleze la ajutorul unui nutriționist. Mai ales că transformarea fizică i-a schimbat total viața, iar acum nu se poate deplasa nici măcar până la etajul doi al casei în care locuiește alături de Aurel Pădureanu.

„La începutul pandemiei aveam 58 de kilograme, acum am 84 de kilograme. Pe bază de stres că e mai mult, pentru că de mâncat nu am mâncat, să zici că sunt o mâncăcioasă. Mănânc foarte puțin când îmi iau medicamentele. Obosesc foarte repede. La mine la parter e bine, dar dacă eu cobor și urc scările, e rău. Eu nu am ajuns niciodată la etajul 2. Să urci 23 de scări în fiecare zi, mi-e greu. Nu pot. Trebuie să stau de vorbă cu un nutriționist pentru că sunt așa că sunt. Nu sunt asimetrică.”, a spus Cornelia Catanga, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest