Cornelia Catanga și-a prevestit moartea? Cuvintele uluitoare pe care i le-a spus lui Benone Sinulescu: „Îi citeai pe față”

 

Benone Sinulescu a făcut dezvăluiri uluitoare în ceea ce privește moartea Corneliei Catanga. Interpretul de muzică populară a mărturisit că artista de muzică lăutărească ar fi presimițit că urmează să treacă în neființă și că și-ar fi prevestit decesul.

Benone Sinulescu se numără printre artiștii care i-au fost apropiați Corneliei Catanga. Astfel că vestea morții Corneliei Catanga a picat ca o bombă pentru acesta. Interpretul de muzică populară a mărturisit care a fost ultima discuție pe care a purtat-o cu artista, dar și ce mărturii emoționante i-a făcut.

Potrivit spuselor lui Benone Sinulescu, Cornelia Catanga își dorea cu ardoare să revină pe scene și să cânte, mai ales ca pandemia de coronavirus a ținut-o departe de ceea ce îî plăcea să facă cel mai mult.

„Poate că e bine și acolo unde e, s-a dus ea Sus. Cred că da, cred, (n.r. că și-a prevestit moartea), pentru că era sensibilă, că dacă nu ar fi fost sensibilă cânta. Câteodată avea momente când spunea: „eu abia aștept să vină festivalul ăla, eu abia aștept să se întâmple și să mă duc și eu acolo să cânt”, a spus Benone Sinulescu la Antena Stars.

Totodată, Benone Sinulescu a răspuns afirmativ atunci când a fost întrebat dacă Cornelia Catanga i-ar fi spus vreodată că simte că nu mai are mult de trăit. Interpretul de muzică populară a povestit chiar și un episod în care problemele de sănătate ale artistei se vedeau pe fața acesteia.

„Da, îi citeai pe față. Da, presimțea. Ea tot a avut diferite necazuri, cu casa, copilul care probabil a terminat studiile prin America, nu știu pe unde se ducea, și era fericită când era copilul ei lângă ea. Îmi pare foarte rău că nu am invitat-o ultima dată la festivalul meu care se ține la Buzău. De ce? Pentru că era un pic cam bolnavă la perioada aia și zic să nu-mi fac de lucru, Doamne ferește și să o am pe conștiință, dar uite că până la urmă tot s-a întâmplat nenorocirea”, a conchis el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest