Cu ce probleme de sănatate se confruntă Horia Moculescu: “Am suferit ca un câine. Am luat mii de analgezice!”

 

Horia Moculescu s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, din cauza unei afecțiuni pe care a descoperit-o în urmă cu ani buni! Celebrul compozitor a vorbit, în excluisivitate pentru Antena Stars, despre intervențiile chirurgicale eșuate pe care le-a suferit, cât și despre cum se simte în aceste momente.

Horia Moculescu a trecut printr-o perioadă cumplită care a durat aproape un deceni. Celebrul compozitor a descoperit că suferă de sindromul Morton, o boală care cauzează dureri acute la nivelul tălpii piciorului, precum și o amorțeală a degetelor.

Deși inițial a încercat să ia medicamente pentru durerile pe care le suferea, ulterior, maestrul a trebuit să ia o decizie radicală, din cauza suferinței crunte care nu se ameliora în niciun fel. Astfel că, în urmă cu trei ani, Horia Moculescu s-a operat la piciorul stâng, dar intervenția chirurgicală i-a făcut mai mult rău decât bine, după cum chiar el ne-a mărturisit.

„Am suferit ca un câine trei ani de zile. Acum după a doua operație sunt infinit mai bine. Pentru că e într-un loc într-un piciorul se flexează zilnic de mii de ori. Pentru că acest sindrom morton se agață de un nerv de laba piciorului, atunci când vrei să îl extirpiezi îl scoți cu tot cu bucățica de nervi. Dar doctorul nu a vrut. Drept pentru care am suferit ca un câine.”, a spus Horia Moculesc pentru Antena Stars.

Iar pentru că prima operație a fost un fiasco total, celebrul compozitor a trebuit să fie supus unei a doua intervenții, pe care a făcut-o la alt doctor, de această dată. Din fericire, intervenția a fost un succes, iar acum se simte mai bine, însă trauma pe care i-a cauzat-o operația nereușită nu a putut fi vindecată de nimic.

„Am avut dureri groaznice. Mii de analgezice am folosit până am hotărât să mă operez încă o dată. Am cheltuit atât de mult în trei ani de zile. Un milion pe zi, un miliard pe un an. Am avut și cele mai scumpe analgezice. Am avut și două intervenții costisitoare ca să scap de dureri.”, a mai spus Horia Moculescu, în direct la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest