Incredibil, dar adevărat! Horia Moculescu, pensie mizeră după 50 de ani de carieră! "Poştaşul se jenează să mi-o dea"/ VIDEO

 

Horia Moculescu şi-a petrecut aproape toată viaţa în faţa publicului, pe scenă, dar acu toate acestea, ajuns la pensie, artistul primeşte o pensie ruşinoasă. Invitat în emisiunea „Agenţia VIP” de la Antena Stars, celebrul compozitor a dezvăluit că până şi poştaşului îi este ruşine să îi dea lunar banii pe care îi primeşte de la stat.

Horia Moculescu este unul dintre artiştii din România care primeşte pensii ruşinoase. Celebrul compozitor este nevoit să supravieţuiască cu sume infime, chiar dacă şi-a dedicat toată viaţa pentru publicul său şi a încântat sufletele multor oameni.

Horia Moculescu este o adevărată emblemă a compoziţiei româneşti, dar cu toate acestea primeşte doar 2.094 de lei, după ce luna trecută statul român i-a tăiat 300 de lei din totalul penisiei. Artistul a mărturisit că în zona în care locuieşte, se află bătrâni care iau peste 10.000 de lei lunar, iar poştaşul când ajunge în faţa casei lui, se ruşinează să îi dea suma modică.

"Poştaşul meu mi-a adus astăzi pensia şi mi-a spus că se jenează să mi-o dea. În jurul meu, pe acolo unde stau eu, nu are decât pensii de 7, 8, 10.000, 15.000, 20, 30, 35.000. Şi ăla cu 35.000 de mii spunea că vrea să facă o plângere să i se recalculeze pensia. Eu, care am o pensie nesimţită, sunt bucuros că Statul s-a îndreptat asupra mea şi mi-a luat 300 de lei din pensie", a continuat Horia Moculescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest