Cum a fost Andreea Podărescu umilită, din nou, de fostul partener: „Nu l-a interesat de copil, nici când cel mic a făcut septicemie”

 

Andreea Podărescu trece prin momente dificile, din cauza fostului partener de viață! Bruneta a făcut dezvăluiri uluitoare despre comportamentul tatălui copilului ei, mai ales după acesta a decis să își asume o mică parte din răspunderea față de cel mic, după patru ani în care nu s-a interesat nici măcar de starea de sănătate a acestuia.

Andreea Podărescu se judecă cu tatăl copilului ei de ani buni, din cauza nepăsării de care acesta dă dovadă în ceea ce îl privește pe cel mic. Bruneta a mărturisit că nici măcar atunci când starea de sănatate a fiului său a fost gravă, bărbatul nu a dat nici măcar un telefon ca să se intereseze de acesta.

„Nu l-a interesat de copilul lui timp de trei ani, nici măcar de starea de sănătate, având în vedere că cel mic a avut septicemie. Vorbim de niște lucruri foarte grave. Pentru că sunt o mamă devotată și perseverentă, voi merge până în pânzele albe până când i se va face dreptate acestui copil nevinovat.”, a spus Andreea Podărescu.

Ultimul gest pe care l-a făcut fostul partener al Andreei Podărescu nu doar că a luat-o prin surprindere pe aceasta, dar a și umilit-o, demonstrându-i încă o dată că nu îi pasă deloc de fiul pe care îl au împreună.

După o luptă grea prin instanțe, bărbatul a decis să își asume o mică răspundere financiară față de cel mic, dar nicidecum așa cum ar fi trebuit, ci printr-o sumă infimă pe care bruneta a catalogat-o drept jignitoare.

„Suma stabilită este de 500 de ron, probabil că nu i-au ajuns banii să completeze întreaga sumă. Nu este nicio neînțelgere. Nu și-a dorit nici acești bani să îi pună, probabil a vrut sa le demonstreze celor de la poliție ca să aibă o dovadă că a dat bani. dacă își permite să îsi cumpere mașini de 60.000 de euro, cred că își permite să îî plăteasca copilului întreaga pensie alimentară”, a mai spus bruneta.

Totodată, vedeta amenință și cu mai multe plângeri penale pe numele bărbatului, mai ales din cauza faptului că fostul partener nu respectă deciziile luate în instanțele de judecată.

„Eu vorbesc în cunoștință de cauză și îmi asum absolut toate afirmațiile pe care le fac. Îi doresc să își cumpere mai multe mașini, dar în aceste situații trebuie să îi returnezi ce îi aparține copiluluiu tău.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest