Cum arată viața Ancăi Țurcașiu, după divorțul neașteptat. Declarații exclusive: „A fost o nebunie”/ VIDEO

 

Vestea că Anca Țurcașiu și Cătălin Georgescu au divorțat a picat ca o bombă în lumea mondenă românească. Despărțirea lor s-a produs după mai bine de două decenii de mariaj, din cauza unor neînțelegeri, iar acum fiecare și-a luat viața de la zero. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Anca Țurcașiu a vorbit despre cum anume și-a ocupat timpul, după separarea neașteptată de medicul stomatolog.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi din țară. Și chiar dacă are 50 de ani, pentru ea vârsta este doar un număr, iar drept dovadă stă fizicul de invidiat de care se bucură. Astfel că este de înțeles de ce numărul de admiratori care „îi dau târcoale” este atât de mare.

Vedeta a mărturisit că speră ca anul acesta să fie unul mult mai bun decât a fost cel trecut și să reprezinte o resetare totală a vieții sale, iar ultima vacanță spontană de care s-a bucurat i-a confirmat că totul va decurge conform așteptărilor sale.

„Mi-am dorit ca anul 2021 să fie unul perfect, așa cum am visat, unul foarte bun, cu de toate. După un an ca 2020 care a fost așa cum a fost. Am plecat ad-hoc într-o vacanță ca să ies puțin de aici. A fost ceva neașteptat, m-am hotărât într-o seară, în cinci minute. A fost un fel de nebunie așa. Am fost cu prieteni, cu lume multă, toată lumea era testată COVID. Nu am fi ajuns altfel și a fost foarte frumos. Șapte nopți ani stat, cât un sejur normal.

Nu mi-am pus nicio dorință, doar am fost fericită. Am simțit că este o atmosferă minunată. Mi-am început anul cu speranță că va fi un an bun, că va fi minunat, cu încredere în Dumnezeu.”, a spus Anca Țurcașiu, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest