Declarațile uluitoare ale lui Liviu Vârciu despre infidelitatea în cuplu! Și-ar înșela vreodată iubita?

 

Chiar dacă este un bărbat luat, Liviu Vârciu tot se numără printre cele mai curtate vedete din showbiz-ul autohton. Chiar și așa, actorul și-a exprimat părerea clar și răspicat despre infidelitatea în cuplu!

Liviu Vârciu și Anda Călin formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă românească. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de cinci ani și sunt parinții a doi copii minunați. Sunt protagoniștii unei relații discrete, astfel că fanii care urmăresc canalul de YouTube al vedetei s-au putut delecta cu câteva imagini rare din intimitatea mariajului său cu Anda.

Liviu Vârciu a vorbit despre infidelitatea în cuplu și i-a catalogat pe oamenii care își înșală partenerii de viață drept niște „inconștienți”. Totodată, concurentul de la „Te cunosc de undeva” este de părere că femeile și bărbații prea buni nu au noroc în dragoste.

„Nu te înșel ca să știi. Nu am nervi pentru altă femeie. Eu cred că oamenii care au amantă, oamenii sunt inconștienți. Fetele bune nu au noroc, cum băieții buni nu au noroc!”, au fost cuvintele spuse de Liviu Vârciu, în cadrul vlog-ului publicat pe canalul său de YouTube.

Cum a cunoscut-o Liviu Vârciu pe Anda Călin

În urmă cu ceva timp, Anda Călin se confesa urmăritorilor ei de pe social media și a dezvăluit că cel care a făcut primul pas a fost Liviu Vârciu. Potrivit spuselor ei, cei doi s-au cunoscut într-un restaurant, iar preț de câteva luni au vorbit prin mesaje.

“M-am cunoscut cu Liviu (n.r. – Liviu Vârciu) într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea. Suntem împreună de patru ani și câteva luni”, a transmis Anda Călin la InstaStory.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest