Deea și Dinu Maxer, probleme în căsnicie! De la ce pornesc conflictele: „Ne certăm foarte mult!"

 

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul authoton, dar asta nu înseamnă că nu există episoade de contradicție și de tensiune în cuplu. Invitați în platoul emisiunii „Showbiz Report”, cei doi au mărturisit care sunt motivele din cauza cărora apar neînțelegerile în mariaj.

Cine crede că dragostea este ușoară, ei bine, se înșală! Iar Deea și Dinu Maxer pot confirma. Chiar dacă se numără printre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, cei doi artiști au recunoscut că în mariajul lor nu este totul numai lapte și miere.

De la ce pornesc conflictele între Deea și Dinu Maxer

Deea Maxer a dezvăluit că le este foarte greu să pice de acord când vine vorba de latura profesională. Artista a mărturisit că se ceartă foarte des din cauza muzicii și a proiectelor în care sunt implicați, iar metoda prin care Dinu reușește sa calmeze spiritele este tot prin muzică.

„E foarte greu să picăm de acord pe un proict. Noi ne certăm foarte mult din cauza muzicii și a proiectelor muzicale”, a mărturisit Deea Maxer.

„Supapa mea e muzica, iar eu când intru în studio mă deconectez, mă detensionez”, a explicat Dinu Maxer.

Ce nu ar putea ierta Deea din partea lui Dinu

Mai sinceră ca niciodată, Deea Maxer a dezvăluit că dacă ar afla că soțul ei a înșelat-o cu o altă femeie, atunci ar divorța fără să stea pe gânduri.

Dacă m-ar înșela nu aș ierta, dar nu e cazul că de aia și-a luat nevastă așa tânără”, a afirmat, sigură pe ea, Deea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest