Dezvăluirile cutremurătoare ale lui Gabriel Dorobanțu din perioada infectării cu COVID-19: „La un pas de moarte! O experiență teribilă!”

 

Gabriel Dorobanțu se numără printre persoanele publice care au fost la un pas de moarte din cauza infectării cu COVID-19. După ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, artistul a trecut printr-o experiență teribilă despre care a vorbit cu lux de amănunte în cadrul unui interviu exclusiv pentru “Acces Direct”.

Gabriel Dorobanțu a trecut prin momente cumplite după ce fost infectat cu noul coronavirus. Artistul a recunoscut că i-a fost frică pentru viața lui, ajungând din cauza stresului la doar 65 de kilograme în câteva zile.

Totodată, celebrul interpret a mărturisit că un alt factor de stres îl reprezenta faptul că nu mai putea avea grijă de mama lui, care era pe patul de moarte și de care nu se mai putea ocupa nimeni, dat fiind că și băiatul său se lupta pentru propria sănătate.

 „Am avut COVID, am fost spitalizat, am fost într-o situație disperată, am fost la un pas de moarte. M-au ajutat asistentele și medicii să reînvii. Tratamentul a fost bun și m-am făcut bine. Dar la 10 zile după externare a murit mama. Au fost două mari cumpene, am crezut că nu voi mai putea cânta, din cauza problemelor mari respiratorii. Eu cred că sunt un om puternic. Ajunsesem la 65 de kilograme în timpul spitalizării.

Mă îngrozea că nu mai puteam să fac gimnastică, mă îngrozea că nu mai puteam să cânt, că obosesc dacă urc până în dormitor. M-a îngrozit că nu puteam să o îngrijesc pe mama când era muribundă. După ce mergeam să îi dau un pahar cu apă, trebuia să mă așez să mă odihnesc pe un fotoliu. Sunt experiențe teribile prin care treci prin viață pe care n-ai mai vrea să le ai. Nu că te face luptător, dar așa e viața, nu ai ce face. Depinde cum gândești, de liniștea ta interioară pe care trebuie să o ai”, a mărturisit Gabriel Dorobanțu la Acces Direct.

Din nefericire, imediat după ce Gabriel Dorobanțu a fost declarat vindecat de COVID-19 și externat, mama sa a murit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest