Uneori bucătăria ascunde lucruri mult mai deștepte decât folosirea unei linguri într-un suport de tigaie.
articolul continua dupa recomandari
Conform justataste.com, unul dintre cele mai ”tari” lucruri în bucătărie este să îngheți verdețurile. Dacă te întrebi cum, ei bine, nu ne referim la a băga la congelator pătrunjelul, mărarul și orice alte legume, ci la a le transforma în cuburi de gheață.
În primul rând, cel mai simplu beneficiu al acestei practici este faptul că legumele rămân proaspete pentru mai mult de o săptămână. Folosirea de bază însă aromarea preparatelor. Aproape orice gătești, merită un cub sau două de legume.
Uite cum trebuie să prepari cuburile de verdețuri:
- Pune într-un șablon de cuburi de gheață verdețuri mărunțite.
- Umple fiecare șablon cu ulei de măsline.
Poți pune cuburi la: paste, pui, legume și alte preparate pe care vrei să le aromezi cu verdeață.
A.C.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc