Ilie Năstase o va lăsa pe Ioana Simion fără bolidul de lux pe care i l-a făcut cadou, în urma partajului? “Nu voi da înapoi!”/ VIDEO

 

După săptămâni bune în care s-a gândit dacă să se împace sau nu cu Ilie Năstase, după ce fostul mare tenismen a fost agresiv cu ea, Ioana Năstase a decis să depună actele de divorț de încă soțul ei. În urma partajului, bruneta riscă să rămână fără bolidul de lux pe care l-a primit cadou de la fostul sportiv!

Ioana Simion a hotărât să divorțeze de Ilie Năstase, după ce a fost victima violenței domestice! Bruneta a fost nevoită să apeleze și la ajutorul autorităților din cauza fricii că lucrurile vor escalada. Din cauza comportamentului coleric pe care fostul mare tenismen l-a prezentat, Ioana Simion a părăsit căminul conjugal și s-a mutat în apartamentul din Constanța.

Și chiar dacă cei doi au mai fost surprinși împreună în oraș, Ioana Simion a infirmat de fiecare dată zvonurile unei împăcări, mărturisind că trebuie să treacă foarte bine prin filtrul rațiunii decizia dacă se va întoarace la Ilie sau nu.

Pentru Antena Stars, Ioana Simion a dezvăluit că a depus actele de divorț, după mai multe discuții pe care le-a purtat cu Ilie Năstase și care in loc să fac bine relației, mai tare au distrus-o.

O femeie nu merită înjosită, indiferent cine ar fi acea persoană. E foarte bună starea mea de acum, sunt ok cu mine însămi că am luat decizia corectă. M-am gândit foarte bine.

Eu cred că el știe de la prima oră și bănuiesc că știe. M-a sunat și mi-a spus că își dorește să discutăm și toate discuțiile au dus spre mai rău. Voi încerca să stau cât mai departe și să pun în aplicare ce îmi doresc.”, a spus Ioana Simion pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, Ioana Simion a mărturisit că în timp ce ea și-ar fi dorit un divorț liniștit la notar, Ilie Năstase a fost cel care nu a fost de acord, astfel că separarea celor doi se va face la tribunal. Cât despre bunurile pe care i le datorează fostului mare tenismen, bruneta a dezvăluit că este dispusă să îi dea orice îi cere, inclusiv mașina pe care i-a făcut-o cadou de ziua ei.

Eu îi voi da tot ce este de dat. Dacă sunt bunuri acumulate în comun, eu îi voi da ce este de dat. Sunt o femeie pe picioarele mele, nu stau să mă țigănesc. Acele bunuri nu se vor împărți (n.r. apartamentele achiziționate cu banii ei), probabil cadoul pe care mi l-a oferit. Nu știu de ce a ales această cale. Vom vedea în instanță.

Trebuie să fim pregătiți pentru orice. Mai presus de toate, pentru mine este foarte importantă liniștea sufletească. Eu am gândit-o vreo 2 luni și pentru că sunt o femeie calculată, mereu voi încerca să iau o decizie corectă și foarte bine gândită. Nu voi da înapoi. Niciodată", a mai spus Ioana Simion.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest