Ioana Simion, declarații exclusive, după ce a depus actele de divorț de Ilie Năstase: „Toate discuțiile au dus spre mai rău”/ VIDEO

 

Este oficial! Ioana Simion și Ilie Năstase vor divorța! Bruneta a oferit primele declarații, după ce a depus actele de divorț și a mărturisit că nu mai vede cale de împăcare între ea și fostul mare tenismen!

Ioana Simion și Ilie Năstase au ținut primele pagini ale tabloidelor ocupate, după ce bruneta a fost victima violenței domestice. Aceasta a apelat la ajutorul autorităților, din cauza comportamentului agresiv pe care fostul mare tenismen l-a avut față de ea.

Mai mult de atât, Ioana Simion a și părăsit căminul conjugal, din cauza violenței la care a fost supusă de partenereul de viață și chiar dacă de atunci până în prezent au mai fost surprinși împreună, în oraș, se pare că bruneta a decis să rupă orice legătură cu Ilie Năstase.

În direct pentru Antena Stars, Ioana Simion a mărturisit că decizia de a divorța este una luată după două luni în care s-a gândit foarte bine la acest aspect. Mai mult de atât, se pare că divorțul celor doi va avea loc în tribunal, dat fiind că asta a fost dorința sportivului. 

„Am fost și am făcut ce trebuia să fac. Am luat decizia, am stat 2 luni, m-am gândit foarte bine și am ajuns la concluzia că e cel mai bine așa. (...) Eu îi voi da tot ce este de dat. Dacă sunt bunuri acumulate în comun, eu îi voi da ce este de dat. Sunt o femeie pe picioarele mele, nu stau să mă țigănesc. Acele bunuri nu se vor împărți (n.r. apartamentele achiziționate cu banii ei), probabil cadoul pe care mi l-a oferit. Nu știu de ce a ales această cale. Vom vedea în instanță.

Trebuie să fim pregătiți pentru orice. Mai presus de toate, pentru mine este foarte importantă liniștea sufletească. Eu am gândit-o vreo 2 luni și pentru că sunt o femeie calculată, mereu voi încerca să iau o decizie corectă și foarte bine gândită. Nu voi da înapoi. Niciodată", a spus Ioana Simion.

Totodată, Ioana Simion a ținut să le transmită și un mesaj tuturor femeilor care sunt agresate în mariaj și care nu au curaj să divorțeze de partenerii de viață: "Le va fi mai greu la început, după care viața va intra pe un făgaș normal. O femeie nu merită înjosită, indiferent cine ar fi acea persoană. E foarte bună starea mea de acum, sunt ok cu mine însămi că am luat decizia corectă. M-am gândit foarte bine.

Eu cred că el știe de la prima oră și bănuiesc că știe. M-a sunat și mi-a spus că își dorește să discutăm și toate discuțiile au dus spre mai rău. Voi încerca să stau cât mai departe și să pun în aplicare ce îmi doresc.”, a spus Ioana Simion pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest