Ce trebuie să facă Ilie Năstase ca Ioana Simion să îl ierte după episodul violent: “Nu mai vreau vorbe goale!”

 

După ce a fost victima violenței domestice în mariajul cu Ilie Năstase, Ioana Simion a părăsit căminul conjugal, în care nu are de gând să se întoarcă prea curând, dacă fostul mare tenismen nu va respecta o singură condiție! Despre ce este vorba?

Vestea că Ioana Simion a apelat la ajutorul autorităților, după ce a fost agresată de Ilie Năstase, a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton! Bruneta și-a făcut bagajele și a plecat imediat după bătaia încasată de la fostul mare tenismen și chiar dacă ulterior cei doi au fost surprinși împreună în oraș, Ioana Simion a infirmat de fiecare dată împăcarea.

Recent, Ioana Simion a declarat că nu l-a iertat încă pe Ilie Năstase pentru comportamentul agresiv pe care l-a avut vizavi de ea și nici nu se va întâmpla prea curând, dacă acesta nu va fi dispus să accepte condiția pe care i-a pus-o.

„Eu trec un pic mai greu peste acea zi, iar Ilie Năstase ştie asta. Discutăm mult, încercăm să vedem ce mai poate fi făcut pentru a ne salva relația. Nu am nevoie să își ceară iertare, dacă el nu crede în ceea ce spune. Nu vreau să mai fiu amăgită, nu mai vreau vorbe goale. Nu ne-am împăcat, dar nu ca să îl pedepsesc, nu ca să îi arăt că sunt eu a naibii. Ci pur și simplu pentru că nu mai pot accepta același tip de relație ca și până acum. Vreau mai mult respect, mai mult timp. Ilie a fost de acord să ne dăm timp. Oricât este nevoie, trei luni, șase. Avem mai multe de pierdut dacă ne grăbim, decât dacă o luăm pas cu pas”, a declarat bruneta, potrivit playsport.ro.

Ce trebuie să facă Ilie Năstase ca Ioana Simion să îl ierte după episodul violent

Ioana Simion a dezvăluit că Ilie Năstase trebuie să accepte ajutor specializat din cauza comportamentului vulcanic pe care îl are, pentru a învăța cum să se tempereze atunci când lucrurile nu merg așa cum își dorește. Soția marelui tenismen a mărturisit că în momentul în care fostul mare sportiv va face acest lucru, doar atunci se va gândi la o reîntoarcere în căminul conjugal.

„Nu vreau să ne mai facem de râs peste tot, să ne știe toată țara. Avem și noi o vârstă, vreau să trăim frumos și să ne facem viața mai ușoară. I-am cerut doar să se liniștească, ca să pot trece cu tot sufletul peste acele amintiri oribile. Trebuie să lucreze mult cu el, să ceară ajutor specializat pentru a-și tempera caracterul. Este coleric uneori. Trebuie să se liniștească. Numai asta vreau de la el și numai așa mă voi întoarce cu totul la el”, a mai afirmat Ioana Simion.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest