Ioana Simion neagă împăcarea cu Ilie Năstase! Care este, de fapt, relația dintre cei doi: „Vreau să stau o perioadă singură”/ VIDEO EXCLUSIV

 

După ce s-a speculat că Ioana Simion s-ar fi împăcat cu Ilie Năstase, din cauza unei fotografii pe care bruneta a făcut-o în casa fostului mare tenismen, la scurt timp de la agresiune, încă soția sportivului a infirmat toate zvonurile unei reconcilieri! Contactată de reporterii Antena Stars, Ioana Simion a dezvăluit care este, de fapt, relația pe care o are cu Ilie Năstase.

Vestea că Ioana Simion a fost agresată de Ilie Năstase a picat ca o bomba în lumea mondenă românească! Bruneta a apelat la ajutorul autoritaților, după ce a devenit victima comportamentului brutal al soțului ei.

Imediat după incident, Ioana Simion a părăsit căminul conjugal și s-a mutat în Constanța, in propriul apartament pentru a se liniști și pentru a se hotărî dacă va divorța sau nu de Ilie Năstase. Ulterior, cei doi au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro, la o terasă, cel mai probabil pentru a discuta situația în care se află.

Zvonurile unei împăcări au fost întărite de o fotografie pe care Ioana Simion a postat-o pe contul său de socializare. Imagine făcută în casa lui Ilie Năstase, astfel că în presă au apărut imediat articole conform cărora cei doi s-au împăcat.

Ioana Simion neagă împăcarea cu Ilie Năstase!

Fapt negat în totalitate de Ioana Simion, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars: ”Acea inimioară, acel pupic l-am pus pentru apropiaţii sufletului meu. Fotografia este făcută la Ilie Năstase acasă, asta deoarece m-am dus să îmi iau nişte haine. Mai am două blăniţe la el. Nu m-am gândit că această fotografie va stârni atâtea reacţii. Era un pic de soare afară şi m-am dus în dreptul geamului şi mi-am făcut acea fotografie. Momentan nu mă gândesc la o împăcare.”, a spus Ioana Năstase în exclusivitate la Antena Stars!

Mai mult de atât, Ioana Simion a ținut să precizeze că încă locuiește singură în Constanța, în ciuda faptului că Ilie Năstase a rugat-o să se întoarcă în căminul conjugal. Cât despre dacă există vreo speranță de împăcare, bruneta a mărturisit că mai sunt foarte multe aspecte pe care trebuie să le treacă prin filtrul rațiunii, iar ulterior va lua o decizie.

”Am zis că vreau să stau o perioadă singură. Sunt la Constanţa momentan. Şi o să păstrez o relaţie bună cu el, normal că o să vorbim, doar nu trăim în junglă. Dar dacă vorbim, nu înseamnă că ne-am şi împăcat. El îmi cere să ne împăcăm, însă mă mai gândesc. Pentru mine iertarea este cel mai important lucru, pentru că îmi eliberez sufletul.”, a mai declarat Ioana Năstase pentru Star Matinal de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest