Îndepărtează cicatricile cu remedii naturale. Ingredientele le găsești chiar în bucătărie

 

Cicatricile sunt de regulă semne ale unei răni, tăieturi sau arsuri; ale unei sarcini sau fluctuații drastice de greutate; ale unei operații sau pot apărea chiar din cauza acneii. 

Cicatricile pot fi plate sau pot fi ieșite în relief. De cele mai multe ori, persoanele care au semne pe o porțiune vizibilă a corpului doresc să scape de ele cât mai repede. Din fericire, există metode de vindecare a cicatricilor care nu implică intervenții chirurgicale. Acestea pot dispărea în mod natural cu câteva remedii ce se pot aplica în confortul propriei case. Iar ingredientele se găsesc chiar la tine în bucătărie și au rolul de a înlătura cicatricile și de a contribui la un aspect general mai sănătos al pielii. Trebuie să încerci!

Iată câteva sugestii!

Uleiul de ricin - Face miracole pentru pielea predispusă la acnee. Uleiul de ricin elimină cicatricile și petele de pe piele. Elimină bacteriile și distruge celulele canceroase. Unii îl folosesc pe post de diuretic. Uleiul poate fi aplicat local, extern, dar e benefic și pe cale orală, se utilizează pentru a trata refluxul gastric, ulcerul sau indigestia. Pentru a scăpa de semne e nevoie să se pună câteva picături pe zona afectată și să se maseze timp de 5 minute. Pentru rezultate optime, faceți acest lucru de două ori pe zi.

Uleiul de arbore de ceai - Un alt ulei benefic pentru piele, are un miros plăcut și este ușor de utilizat. Împiedică apariția vergeturilor și petelor pigmentare. Se aplică 2-3 picături pe zona afectată până când se absoarbe în piele. Faceți acest lucru de două ori pe zi.

Oțetul de mere - Este antiseptic și ideal pentru problemele de igienă orală, gastrită și ulcere. Se utilizează și pentru a curăța rănile. Recomandare: îl puteți dilua în apă și se poate folosi ca apă de gură. Pentru semnele de pe piele se combină cu un ulei la alegere și se aplică pe zona afectată folosind o dischetă din bumbac.

Peroxidul de hidrogen (apa oxigenată) și bicarbonatul de sodiu - se combină ambele ingrediente și se aplică pe piele. După 10 minute, amestecul se clătește cu apă călduță și săpun.

Guava - un fruct cu numeroase beneficii pentru sănătate și bogat în vitamina C
Pulpa fructului se folosește pentru a trata acneea, pentru a stimula producția de colagen și a vindeca problemele legate de piele.

Aloe vera - calmează arsurile, reduce inflamația și distruge bacteriile. Este ideală atunci când doriți să scăpați de răni, cicatrici, pete inestetice, etc.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews