Ioana Simion a confirmat împăcarea cu Ilie Năstase, după ce a fost agresată de fostul tenismen! S-a întors în casa lui!

 
+2 click pentru
galerie

Vestea că Ioana Simion a fost agresată de Ilie Năstase a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton. Deși încă de la începutul relației lor, controversele au fost nelipsite, nimeni nu se aștepta să apară și violențe. Chiar și așa, se pare că soția fostului mare tenismen a trecut cu vederea peste episodul brutal și s-a întors în casa acestuia, confirmând împăcarea.

După ce Ilie Năstase a agresat-o pe Ioana Simion, bruenta a părăsit căminul conjugal și a plecat în Constanța, acolo unde deține o locuință, pentru a reflecta dacă va divorța sau nu de fostul tenismen.

Preț de câteva zile, Ioana Simion a stat departe de Ilie Năstase, până când cei doi au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro la o terasă din Constanța, cel mai sigur, fiind o tentativă de-a fostului sportiv de a o convinge să se întoarcă acasă.

Ultima imagine publicată de Ioana Simion reprezintă dovada că Ilie Năstase a reușit să o convingă să îl ierte, cu promisiunea că nu vor mai exista ieșiri violente din partea lui. Bruneta s-a fotografiat chiar în casa din București, casa în care a stat cu tenismenul până în momentul în care acesta a bruscat-o.

Ioana Simion le-a dat de înțeles admiratorilor din mediul online că s-a întors acasă la soțul ei. În spatele ei se pot observa premiile și cupele sportivului, dar și fotografii de familie. Mai trebuie să reamintim, că reîmpăcarea a avut loc la doar o săptămână de la scandalul răsunător.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest