Lacrimi, jurăminte și emoții! Cristi Brancu, Mihai Morar, Andra Trandaş și Adriana Bahmuţeanu își deschid sufletul și fac declaraţii de iubire

 
+4 click pentru
galerie

Campania „Când <<Te iubesc>> nu e de ajuns”, demarată de Antena Stars, continuă cu Cristi Brancu, Mihai Morar, Andra Trandaş şi Adriana Bahmuţeanu. Atunci când vine vorba de iubire, vedetele nu spun nu.

Vedetele au găsit noi metode de a-şi arăta dragostea fără a spune cuvintele cele mai des întâlnite şi anume TE IUBESC. Au reuşit să o facă în alte moduri, mult mai emoţionante.

Cristi Brancu nu ratează nicio secundă pentru a-i arăta soţiei toate sentimentele pe care le are pentru ea. Declaraţii emoţionante a făcut în această campanie.

"Am aşteptat-o la scări, ea m-a văzut şi a trecut pe lângă mine ca trenul. M-am dus la machiaj, ne-am salutat şi i-am spus că eu sunt Cristian Brancu şi că o să vorbim în emisune. În emisiune am înţeles ceva ce eu şi ea trăim acum, că vom fi împreună şi că pe lumea asta relaţia asta va fi cea mai importantă din viaţa noastră. Nu ştiu dacă e ceva ce nu-mi place la soţia mea. (...) Are un suflet absolut minunat." a declarat Cristi Brancu cu lacrimile în ochi. Acesta a fost surprins când soţia sa a apărut din spatele unei uşi, cei doi au început să se îmbrăţişeze, să îşi declare dragostea cu lacrimile pe obraz.

Nici Mihai Morar nu spune NU dragostei. Despre soţia sa are numai cuvinte de laudă.

"Cred că a fost perioada înainte de venirea pe lume a celor două fete. A fost cea mai agitată perioadă din viaţa mea pentru că, de la un lucru simplu, am ajuns să creăm un radio, ea era însărcinată în perioada aceea şi atunci am înţeles ce înseamnă puterea dragostei. Şi nu folosesc cuvinte mari, ci ce înseamnă să îl susţii pe celălalt." a afirmat prezentatorul MIhai Morar care imediat s-a dus cu gândul la frumoasa sa familie de care îi este greu să se despartă uneori.

Andra Trandaş, vedetă Antena Stars, a vorbit despre clipele emoţionante cu iubitul său.

"Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste care mi-a fost făcută a fost când iubitul meu mi-a spus că nu a iubit pe nimeni cum mă iubeşte pe mine. Întotdeauna când trăiesc momente importante parcă sunt altfel când le împărtăşesc cu cineva drag." a spus Andra Trandaş.

Şi Adriana Bahmuţeanu a trăit momente emoţionante alături de persoanele dragi din viaţa sa. Iubirea i-a dat de multe ori târcoale.

"Mi-a fost spus de multe ori deja banalul te iubesc. Declaraţiile cele mai frumoase sunt ales cu fapte. Vorbele trec, cuvintele rămân. Am avut experienţe frumoase, dar nici nu ştiu care...într-o dimineaţă m-am trezit la uşă cu un suport coş de flori şi cu iubitul care venise puţin impacientat că de ce nu răspuns la telefon, şi eu dormeam ca purcelul. (...) Am iubit, am fost înşelată, iar la rândul meu am înşelat şi eu." a declarat Adriana Bahmuţeanu.

Toate aceste vedete au vorbit chiar şi cu ochii în lacrimi despre iubirea care la un moment dat şi-a făcut loc în viaţa lor.

Antena Stars demarează campania „Când <<Te iubesc>> nu e de ajuns”

Într-o lume dominată de mesaje digitale, exprimarea sentimentelor a devenit tot mai dificilă. În preajma evenimentelor dedicate Zilei Îndrăgostiţilor şi Zilei Femeii, Antena Stars demarează campania „Când <<Te iubesc>> nu e de ajuns” şi îşi invită telespectatorii să îşi surprindă în cel mai original mod cu putinţă cea mai iubită femeie din viaţă lor.

Campania, ce poate fi văzută şi ca un experiment social, are drept promoteri vedetele staţiei, care au fost invitate să facă o declaraţie de iubire unei persoane dragi din viaţa lor, fără să folosească expresiile „Te iubesc” sau „Mulţumesc”. Emoţia avea să fie cu atât mai mare, cu cât aveau să descopere că într-o cameră alăturată se află chiar persoana despre care au fost invitate să vorbească.

În perioada 11 februarie – 8 martie, telespectatorii Antena Stars sunt invitaţi să îşi surprindă într-un mod cât se poate de original femeile din viaţa lor – iubite, soţii, mame, bunici, surori sau fiice, cu o declaraţie de dragoste în care să nu folosească expresiile „Te iubesc” sau „Mulţumesc”. Videoclipurile vor trebui ulterior trimise printr-un mesaj pe pagina de facebook https://www.facebook.com/antenastarsromania/?fref=ts, urmând ca declaraţiile cele mai emoţionante să fie prezentate de către echipa Antena Stars destinatarilor, acesţia primind şi un premiu din partea echipei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest