Lidia Buble a recunoscut că încă îl iubește pe Răzvan Simion: „Sunt sinceră și nu am de ce să mă ascund”

 

Lidia Buble a recunoscut că încă îl iubește pe Răzvan Simion! Vedeta a făcut mărturisirea pe contul ei de socializare, la luni bune după ce prezentatorul TV a anunțat despărțirea!

Lidia Buble și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton! Atunci când toată lumea se aștepta ca cei doi să stabilească o dată a nunții, moderatorul emisiunii matinale de la Antena 1 anunța despărțirea, un anunț care a picat ca o bombă în lumea mondenă românească.

Mesajul scris de Răzvan Simion, care ulterior a fost șters de pe pagina lui, a dat de înțeles că ruptura s-a produs din cauza Lidiei, care și-ar fi dorit altceva pentru viața sa. Deși atunci nu a făcut prea multe comentarii pe baza acestui subiect, iată că acum vedeta a mărturisit că dragostea pe care i-o purta fostului partener de viață s-a transformat într-o prietenie frumoasă.

”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste”, a declarat Lidia Buble pe contul său de Instagram.

Mai mult de atât, Lidia Buble a ținut să precizeze că pe lângă relația de prietenie pe care o au în continuare, cei doi au rămas la fel de uniți și pe plan profesional, indiferent de ruptura amoroasă.

”Da, este adevărat. Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a mai spus artista pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest