Loredana Groza, în ipostaze fierbinți, în vacanța din Tulum! Imagini de senzație cu jurata „X Factor”/ FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Loredana Groza se numără printre cele mai sexy femei din industria muzicală românească, iar trecerea timpului nu a lăsat deloc urme pe corpul ei. Detaliu care poate fi observat cu ușurință în imaginile de senzație pe care jurata „X Factor” le-a publicat pe contul său de socializare, din vacanța din Tulum.

Face ce face și atrage atenția asupra ei! Loredana Groza este un real simbol de sexyness, în showbiz-ul autohton, iar ipostazele fierbinți în care s-a lăsat pozată pe plaja din Tulum stau drept mărturie.

Jurata „X Factor” a dezvăluit în urmă cu ceva timp că a adoptat un stil de viață sănătos și are mare grijă la ce anume mănâncă. Totodată Lori a mărturisit că antrenamentele nu lipsesc niciodată, lucru care se vede de la distanță.

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viaţă, care ţine de disciplină, de relaţia cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îţi menţine mintea şi trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracţii şi distracţii, important e să te cunoşti, să ştii ce îţi face bine.

Din fericire, nu poftesc la dulciuri şi nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon şi proaspete să fie”, a declarat Loredana Groza, conform Libertatea, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest