Mădălina Ghenea, motivul despărțirii dintre Alex Bodi și Daria Radionova? „Este superbă și am ce să văd”/ VIDEO

 

În presă s-a speculat că motivul real al despărțirii dintre Alex Bodi și Daria Radionova a fost nimeni alta decât Mădălina Ghena, iar asta după ce afaceristul ar fi apreciat multe dintre pozele publicate de celebrul model pe contul ei de socializare, gest care a declanșat un scandal de proporții între el și șatenă. Care este adevărul, de fapt?

Contactat de reporterii Antena Stars, Alex Bodi a dat cărțile pe față și a vorbit despre motivele care au dus, de fapt, la destrămarea cuplului pe care îl forma cu Daria Radionova. Afaceristul a recunoscut că a apreciat multe dintre pozele pe care Mădălina Ghenea le-a postat pe internet, catalogând-o drept „o femeie superbă” și argumentând că reacțiile lui de apreciere au venit grație contentului de calitate pe care aceasta în are pe pagina sa de socializare.

„Da, corect. Şi că o urmăresc pe ea şi că Mădălina nu mă urmăreşte. Păi şi ce dacă? Uite eu vreau să o urmăresc şi îi dau like-uri. Femeia este superbă şi am ce să văd. Nu am de ce să îmi retrag like-ul. Le-am dat pentru că aşa simt.”, a spus Alex Bodi.

Alex Bodi a mai spus că au existat într-adevăr niște neînțelegeri între el și Daria Radionova din cauza like-urilor pe care i le-a dat Mădălinei Ghenea, însă realul motiv care a dus la despărțire a constat în alți factori care au dus la mult stres și nefericire în cuplu.

“Ei, nu ai cum să mă părăseşti. Nu există aşa ceva, doar că nu vreau să mai intru în alte discuţii că s-a făcut prea mult caz pe tema asta şi chiar nu vreau să mă implic în mai mult circ. (...) Văd că se aruncă o grămadă de pietre asupra mea şi eu nu am făcut nimic. Că eu i-am zis ei să rămână acolo? Am avut nişte discuţii. Corect. (...) I-am spus că nu mai funcţionează, că sunt prea multe tensiuni, că e prea mult stres, că intervin anumiţi factori şi cred că ar fi cel mai bine şi liniştitor pentru amândoi să rămână acolo, să se focalizeze pe afacerile ei, să îşi vadă de priorităţile ei şi aşa mai departe. Noi nu ne-am despărţit rău, nu ne-am certat. După au fost anumite discuţii şi într-adevăr lucrurile au luat amploare când am văzut declaraţia ei pentru că pentru mine a fost un şoc.”, a spus Alex Bodi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest