Mirela Vaida, amănunte despre primul job pe care l-a avut: „La 18 ani câștigam cât mama”

 

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România, însă puțini sunt cei care cunosc parcursul carierei sale. Moderatoarea emisiunii „Acces Direct” a dezvăluit care a fost primul job pe care l-a avut și care erau la care se ridicau câștigurile financiare.

Mirela Vaida s-a angajat la vârsta de 18 ani, când încă era în clasa a XI-a. Venind dintr-o familie în care munca nu a reprezentat niciodată o rușine, prezentatoarea TV a decis să își facă primii bani la vârsta la care mulți copii dădeau de gustul distracției și a plăcerilor.

Mirela Vaida a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru click.ro, că primul său job a fost de solistă la nunți și evenimente private. Și chiar dacă nopțile pierdute își puneau amprenta pe viața ei, satisfacția financiară era imensă.

Ba mai mult de atât, moderatoarea emisiunii “Acces Direct” a mărturisit că din patru evenimente reușea să câștige mai mult decât mama sa într-o lună de muncă.

”Primul meu job, dacă putem să îi spunem aşa, a fost să cânt la nunţi şi la evenimente private. Eram în clasa a 11-a, aveam 18 ani, în weekend mergeam cu Victor şi cu Laura Lavrig la Iaşi şi cântam. Aceia au fost primii mei bani. Fiind fată de liceu eram extrem de fericită să am bănuţii mei. Căci eu câştigam din patru evenimente cât mama într-o lună la serviciu.”, a declarat Vaida pentru click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest