Nicoleta Voicu, plină de vânătăi pe tot corpul! Ce s-a întâmplat cu artista de muzică populară: “Cu sabia deasupra capului”

 

Nicoleta Voicu nu trece deloc prin cea mai roz perioadă din viața sa. Pe lângă scandalul de proporții în care a fost implicata cu Gheorghe Turda, interpreta de muzică populară se confruntă și cu alte probleme destul de grave. Despre ce este vorba?

În exclusivitate pentru Antena Stars, Nicoleta Voicu a mărturisit că ajunsese în pragul disperării, după ce corpul i s-a umplut de vânătăi din neant. Potrivit spuselor interpretei de muzică populară, reacția bizară a organismului ei a făcut-o să creadă că are leucemie, motiv pentru care a apelat de urgență la ajutorul medicului de familie.

Din fericire, diagnosticul nu a fost cel de care se temea Nicoleta Voicu, ci a fost vorba de o dereglare a organismului din cauza lipsei de vitamine. Interpreta de muzică populară a declarat că acum urmează un tratament baza pe foarte multe fructe și legume pentru a-și lua doza de vitamine de care organismul ei are nevoie, până când toate vânătăile de pe corp îi vor dispărea.

”Toate își spun cuvântul la un moment dat. Cred că s-a produs o dereglare în organismul meu. Aceste vânătăi despre care tot vorbesc explodau în fiecare zi. Poate ajunge la inimă sau la creier. Practic, moartea. Ești cu sabia deasupra capului”, a povestit Nicoleta Voicu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest